18.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

ΤΣΣΚΑ – Βιλερμπάν 90-83: Χάκετ λαμπρός την οδηγεί (vids)

Η ΤΣΣΚΑ ζορίστηκε για τρία δεκάλεπτα από τη δυνατή και μαχητική  Βιλερμπάν, όμως στο τέλος επικράτησαν η λογική, η ποιότητα και... η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Το 90-83 έφερε φαρδιά- πλατιά την υπογραφή του Ντάνιελ Χάκετ που έκανε την καλύτερη φετινή του εβδομάδα στην Ευρωλίγκα, μετά το σόου που έδωσε και στο ΟΑΚΑ και η ΤΣΣΚΑ έφτασε στο 12-7, στέλνοντας τη Βιλερμπάν στο 8-10 αλλά να συνεχίζει τη μάχη της για την οκτάδα

Η Βιλερμπάν μπήκε από την αρχή του αγώνα με... θράσος, ανέβασε το τέμπο και ανάγκασε τη ΤΣΣΚΑ να ακολουθεί δείχνοντας αιφνιδιασμένη. Το δεκάλεπτο έληξε 23-23 και το ημίχρονο 40-39, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδης να έχει κατά διαστήματα περισσότερους πρωταγωνιστές, αλλά τη Βιλερμπάν καλύτερη ομαδική λειτουργία.

 

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Χάκετ έδειξε αποφασισμένος να δώσει αέρα στην ομάδα του, αλλά τα ομαδικά λάθη και η αυτοπεποίθηση που είχε αποκτήσει η Βιλερμπάν δεν το επέτρεψε. Το 62-61 στο 30' δημιουργούσε την αίσθηση ντέρμπι και στην τελική ευθεία. 

Ο σεληνιασμένος τον τελευταίο καιρό Χάκετ όμως, δεν είχε τέτοιες διαθέσεις. Το πήρε πάνω του, έφερε το 78-68 στο 35' για την πρώτη διψήφια διαφορά και την παράσταση νίκης να γίνεται ορατή για την ΤΣΣΚΑ. Η Βιλερμπάν ήταν πολύ σκληρή για να παραδοθεί απόψε, μείωσε στο 85-81 στο 38' με τον Γκιστ να συνεχίζει μια πληθωρική εμφάνιση, 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ: Ο Ντάνιελ Χάκετ μπήκε... ηγέτης στο 2022 και είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ΤΣΣΚΑ. Κι αν στο ΟΑΚΑ το ματς εξελίχθηκε συνολικά εύκολα, σήμερα που ήταν ντέρμπι μέχρι τέλους, ήταν ο εγγυητής νίκης για την ομάδα του Ιτούδη.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ισορροπία... ακρίβειας υπήρξε στην πλειοψηφία των στατιστικών κατηγοριών μεταξύ των δύο ομάδων, με εξαίρεση τα τρίποντα. Οι Γάλλοι που σίγουρα τα χρειάζονταν για να διεκδικήσουν ένα τέτοιο ματς, έμειναν στο πολύ χαμηλό 5/19 και ήταν ο τομέας που υστέρησαν και τους στοίχισε.

΄Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ