19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τσούτσος: «Καιρός να κάνουμε μια μεγάλη νίκη»

Δεν αφορούν τον Εθνικό οι στόχοι του Ηρακλή, καθώς κοιτάει μόνο τον εαυτό του και πώς θα φθάσει σε ακόμα μία νίκη στη φετινή Α2, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής.

Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν το Σάββατο (02/12, 17.00) στο «Π. Σαλπέας» το «Γηραιό» και όπως τόνισε ο Νίκος Τσούτσος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους: «Το παιχνίδι με τον Ηρακλή θα είναι δύσκολο, όπως είναι άλλωστε όλα τα παιχνίδια. Ο Ηρακλής είναι μια δυνατή ομάδα, που έχει μεγάλο μπάτζετ, πρωταγωνιστεί και θέλει να ανέβει κατηγορία. Εμάς αυτό, όμως, δεν μας αφορά. Εμείς παίζουμε στην έδρα μας κι αυτή θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν αλώβητη. Έχουμε χάσει ένα παιχνίδι, αλλά δεν μας «παίρνει» για άλλη ήττα εντός έδρας. Είναι καιρός να κάνουμε κι εμείς μια μεγάλη νίκη! Είμαστε σε καλό… φεγγάρι, παίζουμε αρκετά καλά κι ελπίζω να καταφέρουμε να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη».

Ο έμπειρος φόργουορντ στάθηκε, επίσης, στη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους εξαιτίας της συμμετοχής του Ράιτ Λάανε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, με την Εθνική Εσθονίας: «Όταν δεν έχεις παιχνίδια βγαίνεις από το ρυθμό σου και αποπροσανατολίζεσαι. Από την άλλη, έχεις χρόνο να δουλέψεις στα σημεία που είσαι αδύνατος. Τώρα, που επέστρεψε ο Ράιτ, πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά δυνατοί και θα μπούμε καλά στο παιχνίδι».

Αναφέρθηκε και στη φετινή... προϊστορία των δύο ομάδων, καθώς συναντήθηκαν και στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας τον περασμένο Σεπτέμβριο (23/09), για την 1η αγωνιστική της δεύτερης φάσης, με τους Θεσσαλονικείς να παίρνουν το «διπλό» και την πρόκριση. «Ο αγώνας του Κυπέλλου ήταν αρκετά νωρίς. Οι ομάδες δεν ήταν ακόμη έτοιμες. Πάνω-κάτω γνωρίζουμε την ομάδα και από πέρυσι. Οπότε είμαστε γνώστες των παικτών και του στιλ της. Δεν πιστεύω ότι έχει ιδιαίτερη σημασία το πρώτο παιχνίδι. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Πιστεύω ότι και αυτοί θα είναι πιο δυνατοί, όπως και εμείς», κατέληξε ο Νίκος Τσούτσος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ