15.7 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Τσιώκος στο Basketa.gr: “Να μείνουμε στη…μικρή Α1”

 Στο μελλοντικό του επάγγελμα το παν είναι οι μετρημένες ποσότητες και η αυτοσυγκράτηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Και όμως ο Νίκος Τσιώκος (που κάνει το μεταπτυχιακό του στη διατροφολογία) κόντρα στη Δόξα Λευκάδας δεν είχε κανένα...μέτρο και με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ οδήγησε την ομάδα του το Ψυχικό σε μεγάλη νίκη στην παράταση.

"Πραγματικά ήταν πολύ σημαντική επιτυχία κόντρα σε μια ομάδα με υψηλές βλέψεις και η νίκη μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή που καταφέραμε να επιστρέψουμε από το -10  με καλές άμυνες και μεγάλα σουτ" λέει στο Basketa.gr, o ο πρωταγωνιστής του Ψυχικού, μιας ομάδας με παράδοση στην κατηγορία αλλά εφέτος με μειωμένο μπάτζετ να κάνει μια νέα προσπάθεια.

"Είναι αλήθεια ότι έχουμε μείνει από την περσινή ομάδα εγώ και ο Θωμάς (Νίκου) και ήρθαν αρκετά νέα παιδιά σε μαι νέα προσπάθεια, που κάνει η διοίκηση και η οποία είναι συνεπέστατη σε αυτά που μας έχει υποσχεθεί.

O βασικός μας στόχος είναι να μείνουμε και μάλιστα χωρίς να μπούμε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των play out, στην κατηγορία που χωρίς υπερβολή θυμίζει μια μικρή Α1  !

Περιστέρι, Ηρακλής, Μαρούσι, Παπάγου, ΑΕΛ, Δόξα Λευκάδας , Αρκαδικός και Απόλλων Πάτρας είναι ομάδες που έχουν παίξει στην Α1, Χολαργός και Εθνικός έχουν φτάσει στον προθάλαμο. Γενικά είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είπαμε μικρή Α1 αλλά χωρίς Αμερικάνους αν και πήγε τώρα ο Ακερ στον Απόλλωνα. 

Και δεν είναι μόνο οι ομάδες και πολλοί έμπειροι παίκτες που έχουν περάσει από την Α1, παίζουν τώρα στην κατηγορία μας" λέει ο άσος του Ψυχικού που πλέον με τον Θωμά Νίκου βρίσκονται με κλειστά μάτια.

"Είμαστε για τρίτη χρονιά στην ομάδα και πραγματικά τα λέμε με τα μάτια. Με βοηθάει απίστευτα στο παιχνίδι και έχω 3-4 καλάθια σίγουρα, προσφορά από το Θωμά. Απλά είναι μεγάλη υπόθεση η παρουσία και του Λάζαρου Αγαδάκου στην ομάδα (βοηθός προπονητή), κάθε κουβέντα του στην προπόνηση αποτελεί σχολείο για μένα" λέει ο Νίκος Τσιώκος που φυσικά έχει μια ξεχωριστή κουβέντα και για τον Γιώργο Ρεμεντέλα τον προπονητή-σύμβολο του Ψυχικού,

"Πραγματική μορφή, ένας άνθρωπος που δεν σε αγχώνει ποτέ μέσα στο παιχνίδι, είναι πάντα δίπλα μας και επίσης βρίσκει κάθε φορά ένα έξτρα κίνητρο για να μας "φτιάξει" για το επόμενο παιχνίδι. Είναι πραγματικά ένας Αγιος".

Το Ψυχικό είναι μια ομάδα καθαρά συνοικιακή, που όμως οι φίλοι της την λατρεύουν όπως αποκαλύπτει ο σέντερ των "Σκίουρων".

"Ναι ο κόσμος είναι πολύ κοντά και ήδη στα δύο εφετινά παιχνίδια, το τελευταίο με τη Δόξα, το κλειστό ήταν κατάμεστο. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα και βοηθάει ιδιαίτερα τα νέα παιδιά και κάθε φορά βγαίνουν νέοι ήρωες όπως τώρα που ο 19χρονος Χρήστος Ιορδάνου πέτυχε στο τελευταίο παιχνίδι 17 πόντους και το παλικάρι προέρχεται από τραυματισμό στους χιαστούς",



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ