23.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσερκόβνι: “Δεν θέλαμε Σβεντ και Μονρό”

Ο Αλεξάντερ Τσερκόβνι γενικός διευθυντής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μίλησε στην εφημερίδα της Ρωσίας "Ιζβέστια". Ο Τσερκόβνι ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει ολοκληρώσει με τις μεταγραφές της και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν, αλλά και σε φήμες απου ακούστηκαν. 

Αναφορικά με τον Κέβιν Πάνγκος τόνισε πως "δεν βλέπουμε απλά έναν σουτέ, αλλά έναν οργανωτή. Έχουμε κι άλλους παίκτες που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν στο σκοράρισμα. Ξέρει το ρόλο του. Όπως όλοι ξέρουμε πως αυτό που προέχει είναι το αποτέλεσμα και να νικά η ομάδα". 

Ξεκαθάρισε πως οι Αλεξέι Σβεντ και Γκρεγκ Μονρό δεν ήταν ποτέ στόχοι της Ζενίτ: "Για κάθε θέση σκεφτόμασταν πολλούς παίκτες, από διαφορετικές ομάδες. Κοιτάμε πολλά πράγματα, όχι μόνο το αγωνιστικό, αλλά και τις συμπεριφορές, το χαρακτήρα... Μπορεί να ρωτάμε για πολλούς, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα πως ενδιαφέρομαστε σοβαρά γι' αυτούς. Πολλές φορές οι εκπρόσωποι των παικτών λένε πράγματα μέσω των ΜΜΕ για τους πελάτες του και είναι κάτι που δεν με εκπλήσσει. Όλα λειτουργούν σαν... θεατρική παράσταση".

Ο Τσερκόβνι ρωτήθηκε και για τον Μάνο Παπαδόπουλο και τη συνεργασία του με τη Ζενίτ για να απαντήσει πως δεν είναι έτοιμος να σχολιάσει κάτι πάνω στο θέμα ακόμη".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ