16.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τσαϊρέλης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό»

Αύριο (04/05) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει το Λαύριο στον ημιτελικό διεκδικώντας την πρόκριση στον μεγάλο τελικό απέναντι στον Προμηθέα. Ο παίκτης του Περιστερίου Μιχάλης Τσαϊρέλης αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό και τόνισε τι πρέπει να κάνει η ομάδα του προκειμένου να διεκδικήσει την πρόκριση.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι στην σημερινή προπόνηση (03/05) ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ενώ για τον Παναθηναϊκό ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Λευτέρη Μποχωρίδη στο αυριανό μάτς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσαϊρέλης:

 Για τον Παναθηναϊκό: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο πολύ υψηλού επιπέδου, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, με ‘βαθύ’ ρόστερ και ποιοτικό, σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας. Οπότε αυτόματα καταλαβαίνουμε ότι ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει.Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και να βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλο τόσο στο αμυντικό κομμάτι, όσο και στο επιθετικό. Για να είσαι ανταγωνιστικός και να ζητήσεις κάτι καλύτερο από μια καλή εμφάνιση, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 40’ και στα δύο μέρη του γηπέδου».

Όσον αφορά το Περιστέρι: «Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο μας, να τα κάνουμε όλα σωστά και, από εκεί και πέρα, να δούμε σε τι κατάσταση και σε τι βραδιά θα βρίσκεται ο αντίπαλος, ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας χωρίς κανένα άγχος. Προετοιμαζόμαστε αυτές τις ημέρες για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πάμε για το καλύτερο. Πρέπει να βγάλουμε πάρα πολλή ενέργεια στο αμυντικό κομμάτι και να έχουμε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση».




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ