24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τσαλώνης : «Δεν θα δεχθώ από κανέναν να μειώσει τη νίκη μας» (pic)

Η Χαλκηδόνα έφυγε με το διπλό από το Αγρίνιο, σπάζοντας το αήττητο της έδρας της ομάδας από την Αιτωλοακαρνανία, ωστόσο αυτό το αποτέλεσμα άναψε έφερε την έντονη αντίδραση του Ιωάννη Διαμαντάκου, με τις «βόμβες» που εξαπέλυσε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι.

Σε αυτές αντέδρασε, με ήπιο τρόπο, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Κορνήλιος Τσαλώνης, ο οποίος με ανάρτηση του τόνισε ότι δεν θα δεχθεί από κανέναν να μειώσει τη νίκη  της ομάδας του, παρακαλώντας τους ανθρώπους του Αγρινίου να ανεβάσουν το βίντεο του αγώνα :

«Άκουσα τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του Αγρινίου και τις δηλώσεις του αθλητή τους για το χθεσινό παιχνίδι . Επειδή μας μπέρδεψαν λίγο ας αποφασίσουν οι φίλοι μας από το Αγρίνιο , αν τους αδίκησε η διαιτησία όπως λέει ο προπονητής τους για να κάλυψη την ήττα της ομάδας του ή δεν ήταν ψύχραιμοι και εύστοχοι όπως λέει ο αθλητής τους . 
Και επειδή το χθεσινό αποτέλεσμα της ομάδας μας , ήταν μετά από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια των αθλητών μας και του Προπονητή μας , δεν θα δεχθώ από κανέναν να μειώσει την τόσο σημαντική νίκη . 
Θα παρακαλέσω την ομάδα του Αγρινίου δημόσια να ανεβάσει το βίντεο του αγώνα έτσι ώστε να δει όλος ο κόσμος και να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη πως διαμορφώθηκε το χθεσινό αποτέλεσμα»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ