15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τσαγκρώνης: «Η μαγνητική του Γιάννη ήταν καθαρή»

Την δική του διάσταση έδωσε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης, αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έθεσε τον εαυτό του εκτός Εθνικής λόγω προβλήματος στο γόνατο.

Ο Τάκης Τσαγκρώνης σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, από το Λονδίνο από όπου βρίσκεται για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με την Μεγάλη Βρετανία, ανέφερε πως στη μαγνητική που υποβλήθηκε ο παίκτης των Μπακς  δεν υπήρξε κανενός είδους πρόβλημα, ενώ επεσήμανε πως δεν υπήρξε καμία έγγραφη ενημέρωση προς την ομοσπονδία: 

«Άσχημη αλλά όχι ξαφνική είδηση. Όλες οι ενδείξεις έδειχναν πως κάπου εκεί θα καταλήξουμε. Από την πλευρά της ΕΟΚ κάναμε τα πάντα ώστε να μην δώσουμε δικαίωμα στους Μπακς να πουν ότι δεν κάναμε όσα τηρούσαν. Εμείς κάναμε μαγνητική στο πόδι του Γιάννη και αυτή ήταν καθαρή. Αυτά που ισχυρίζονται οι Μπακς δεν είναι πραγματικότητα, αλλά κάτι άλλο συμβαίνει.

Εν συνεχεία τόνισε: «Αυτή τη στιγμή δεν είναι ο χρόνος και ο τόπος να κάνουμε διευκρινίσεις. Υπάρχει ένα δεδομένο. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλα διοργάνωση και η ομάδα πρέπει να σταθεί ψηλά. Τα παιδιά θα πρέπει να καλύψουν το κενό του Γιάννη και θα πάνε για το καλύτερο. Όταν τελειώσουν όλα θα ανακοινώσουμε όλη τη διαδρομή από την ώρα που ο Γιάννης ήρθε στην Εθνική».

Κλείνοντας επεσήμανε πως «δεν υπήρξε καμία ενημέρωση και δεν μας ενημέρωσαν ποτέ εγγράφως. Κάναμε ότι ήταν δυνατό και δώσαμε κάθε διευκόλυνση στον παίκτη ώστε να μην έχει κανένα πρόβλημα. Κυρίαρχο μέλημα είναι η Εθνική μάδα και ντο να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Eurobasket».

photo credit: eurokinissi.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ