17.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Τσαγκαράκης: «Σπίτι μου τα Τρίκαλα»

Στο… σπίτι του ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Άγγελος Τσαγκαράκης, καθώς η Κύμη θα παίξει στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων κόντρα στα Τρίκαλα BC.

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League θέλουν οι Ευβοιώτες, που δοκιμάζονται το Σάββατο (09/12, 18.30) κόντρα στους Θεσσαλούς, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. O γεννημένος στη Γαλλία 33χρονος γκαρντ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα πέρυσι, στα Τρίκαλα, τα οποία θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κύμης παραδέχθηκε: «Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ότι είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω στα Τρίκαλα, ως αντίπαλος βέβαια αυτήν τη φορά. Δεν ξεχνώ ότι η ομάδα αυτή με έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ. Νιώθω πολύ τυχερός για όσα έζησα πέρυσι στα Τρίκαλα. Ο κόσμος ήταν εξ αρχής πολύ φιλικός, με αγκάλιασε και έκανε πολύ εύκολη την προσαρμογή μου. Με βοήθησαν επίσης πάρα πολύ και στο να βελτιώσω σε μεγάλο βαθμό τα ελληνικά μου! Ως ομάδα είχαμε οικογενειακό κλίμα και αυτό αποτυπώθηκε στην τελική βαθμολογική θέση μας και στο ρεκόρ των δέκα νικών! Μέσα σε λίγους μήνες έκανα φίλους στα Τρίκαλα κι είμαι ενθουσιασμένος που θα τους δω ξανά από κοντά».

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην «καυτή» έδρα του αντιπάλου, την οποία ο ίδιος αισθάνεται «σπίτι» του: «Τώρα για τη φετινή μου ομάδα, την Κύμη, προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη επί του Πανιωνίου που μας έδωσε μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Οι έξι σερί ήττες είχαν αρχίσει να μας επηρεάζουν, ενώ οι ατυχίες με τους τραυματισμούς από την αρχή της σεζόν δεν μας έχουν αφήσει να παρουσιάσουμε το πρόσωπο που θα θέλαμε. Αυτό που εμείς πρέπει να κάνουμε είναι να παλεύουμε διαρκώς, να πιστεύουμε στον εαυτό μας και στην ομάδα μας και να προσπαθούμε πάντοτε για το καλύτερο. Αυτήν την αγωνιστική παίζουμε στα Τρίκαλα και θέλουμε να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας. Όπως ξέρω από πρώτο χέρι, η έδρα των Τρικάλων είναι πολύ δύσκολη για κάθε αντίπαλο. Για εμένα βέβαια μπορώ να πω ότι θα είναι κάπως διαφορετικά, αφού την αισθάνομαι «σπίτι» μου! Ελπίζω να νιώσω άνετα στο γνώριμο περιβάλλον, να πραγματοποιήσω καλή εμφάνιση και να βοηθήσω την Κύμη να πάρει τη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ