17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τσίπρας: «Να μας δώσετε κι άλλες χαρές»

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν αναφέρθηκε μόνο στον αριθμό των ξένων παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στο μέλλον των Ελλήνων διεθνών σε εθνικό επίπεδο.

Ο πρωθυπουργός, που συνεχάρη στο Μέγαρο Μαξίμου την Εθνική Νέων Ανδρών που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης 2017, αφού εξέφρασε τον προβληματισμό του για το χρόνο συμμετοχής των ελληνόπουλων στις ομάδες τους σε διασυλλογικό επίπεδο αναφέρθηκε στο μέλλον τους με το εθνόσημο στο στήθος. «Η δική σας επιτυχία επιβεβαιώνει ότι το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που παραμένει στην ψυχή και την καρδιά όλων των Ελλήνων, μας κάνατε υπερήφανους. Σας εύχομαι καλή επιτυχία, και στις ομάδες σας, αλλά να μας δώσετε κι άλλες χαρές τέτοιες σε επίπεδο εθνικής ομάδας, γιατί είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι που κάνουν επιτυχίες σε επίπεδο Εθνικής Νέων μετά προχωρούν και γίνονται αθλητές διακεκριμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν έχασε, μάλιστα, την ευκαιρία να αστειευτεί για ακόμα μία φορά, αυτή τη φορά σχολιάζοντας το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20. «Αυτό πρέπει να το σηκώνετε τρεις τρεις», είπε χαριτολογώντας στους παίκτες ο Αλέξης Τσίπρας και σκόρπισε γέλιο σε ολόκληρη την αίθουσα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ