25.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσέρι: «Μεγάλο βάρος στους ώμους μου»

Ο Ουίλ Τσέρι θα επιστρέψει στη χώρα μας, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, και το βάρος που αισθάνεται εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι μεγάλο.

Ο 28άχρονος γκαρντ υπέγραψε πέρυσι τον Απρίλιο στους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι του επέκτειναν το συμβόλαιο και για την καινούρια σεζόν, ύστερα από επιθυμία του Ντέιβιντ Μπλατ. Λίγο πριν αναχωρήσει από τις ΗΠΑ για την Ελλάδα, για την έναρξη της προετοιμασίας των Πειραιωτών, ο Αμερικανός παραδέχθηκε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης πως η πίεση εν όψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι μεγάλη.

«Ποτέ δεν μάζεψα τόσο νωρίς τα πράγματά μου για να πάω στην Ευρώπη. Οι βαλίτσες μου είναι ήδη έτοιμες για την Ελλάδα. Υπάρχει μεγάλο βάρος στους ώμους μου. Για αυτό πρέπει να απολαύσω την οικογένειά μου αυτές τις τελευταίες εβδομάδες», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter ο Ουίλ Τσέρι. Θυμίζουμε πως η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού έχει προγραμματιστεί για τις 22 Αυγούστου, στο ΣΕΦ, αφού προηγηθούν οι απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ