18.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Τσέρι: «Δεν είμαι ο αδύναμος κρίκος»

Ο Ουίλ Τσέρι μίλησε για τον Ολυμπιακό και τη… σοφή απόφασή του να τον εντάξει στο ρόστερ του, τον τρόπο παιχνιδιού του, τη συμμετοχή της ομάδας στην Α2 και τον «πράσινο» Τζίμερ Φριντέτ.

Ο 28άχρονος γκαρντ απάντησε σε ερωτήσεις ακολούθων του στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την παρουσία του στους «ερυθρόλευκους» και για τη σεζόν 2019-2020. Ο Αμερικανός χαρακτήρισε θρύλο το Βασίλη Σπανούλη, τόνισε πως η καρδιά του είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί πως θέλει βελτίωση στο σουτ του. Αναλυτικά, οι σημαντικότερες ερωτήσεις που δέχθηκε και οι απαντήσεις του στο Twitter…

-Ειλικρινά, οι φήμες για τα προσωρινά οικονομικά προβλήματα του Ολυμπιακού σε ανησύχησαν καθόλου; Τι λένε γενικά έξω; Θεωρείται ο Ολυμπιακός συνεπής σύλλογος για τους παίκτες;
«Η λέξη κλειδί: ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ! Η ομάδα δεν είχε ποτέ οικονομικά προβλήματα και τη μία φορά που είχε ο κόσμος τούς σταύρωσε. Συμβαίνουν πράγματα, αλλά στο τέλος πάντα υπάρχει λύση».

-Θέλεις να παίξει ο Ολυμπιακός στην Α2 ή στην Α1;
«Με τίποτα! Πάντα θες να παίξεις στην καλύτερη λίγκα, αλλά αυτές είναι οι συνέπειες όταν κάνεις αυτό που θεωρείς σωστό για να υποστηρίξει μια άποψη στην οποία πιστεύεις».

-Ποια είναι η άποψή σου για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει μόνο στην Ευρωλίγκα και όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα;
«Έπρεπε να αντιδράσουν! Το σέβομαι κι αυτές είναι οι συνέπειες που πρέπει να πληρώσουν».

-Ουίλ, είμαι φίλος του Παναθηναϊκού! Ο Τζίμερ Φριντέτ έρχεται!
«Ο Τζίμερ είναι σπουδαίος σκόρερ, αλλά το παιχνίδι είναι διαφορετικό στην Ευρώπη από ό,τι στην Κίνα, οπότε ανυπομονώ να δω πώς θα προσαρμοστεί και πόσο καιρό θα του πάρει».

-Άποψη για το Βασίλη Σπανούλη και τη Θύρα 7;
«ΘΡΥΛΟΙ!».

-Πώς αισθάνεσαι που πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος του Ολυμπιακού; Με ποιον τρόπο θα μας διαψεύσεις; Θα αντέξεις το ρόλο του βασικού πόιντ γκαρντ στον Ολυμπιακό;
«Θα σε σταματήσω εδώ! Εάν ξέρεις την ιστορία μου, δεν είμαι ΚΑΝΕΝΟΣ ο αδύναμος κρίκος, οπότε όποιος το σκέφτεται αυτό δεν έχει μυαλό. Δεύτερον, το παιχνίδι μου θα μιλήσει για εμένα, οπότε ό,τι είναι αυτό που πρέπει να αποδειχθεί θα φανεί στο γήπεδο».

-Είναι σοφό για τον Ολυμπιακό να σε θεωρεί το βασικό του πόιντ γκαρντ;
«Δεν ξέρω εάν θα είμαι βασικός ή όχι, αλλά δεν έχει σημασία. Αλλά θα σου πω ότι σίγουρα είναι σοφό να με έχει στην ομάδα».

-Εάν μπορούσες να βελτιώσεις ένα πράγμα στο παιχνίδι σου ποιο θα ήταν;
«ΠΑΝΤΑ το σουτ. Είμαι καλός σουτέρ, αλλά ασταθής κάποιες φορές κι αυτό με επηρεάζει. Επίσης, το χειρισμό της μπάλας».

-Τι πιστεύεις ότι κάνεις καλύτερα στο παρκέ;
«Είμαι υπερήφανος επειδή είμαι εξίσου καλός και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά εάν πρέπει να είμαι συγκεκριμένος παίζω εξαιρετική άμυνα και βγάζω φάσεις και στις δύο πλευρές του παρκέ».

-Πες μας ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σου και πιο το μεγαλύτερο μειονέκτημά σου...
«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μου είναι η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ. Το μεγαλύτερο μειονέκτημά μου είναι το σουτ μου. Μπορεί να είναι ασταθές, κάποιες στιγμές. Ωστόσο, το καλύπτω με αυτά που κάνω σε άλλους τομείς. Δεν κάνω μόνο ένα πράγμα. Πάντα με νιώθουν στο παρκέ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ