17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τσέλλος ο τρίτος στον Κόροιβο

Ακόμη ένα παίκτη με καταγωγή από την Ηλεία απέκτησε ο Κόροιβος, ο οποίος βάζει στο ρόστερ του έντονο το τοπικό στοιχείο.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον Μάριο Τσέλλο ο οποίος την περσινή σεζόν βρέθηκε στο Southern Maine Community College. Πριν ο 20χρονος γκαρντ αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική με την Ασπίδα Ξάνθης, ενώ είχε συμμετοχές και στο εφηβικό του Παναθηναϊκού. Τα πρώτα του βήματα τα έκανε με τον Αρκαδικό, έχοντας και μια συμμετοχή στην Basket League.

Αναλυτικά :

«Ο ΚΟΡΟΙΒΟΣ ανακοινώνει την συνεργασία του για την χρονιά 2020-2021 με τον Μάριο Τσέλλο.Ο Μάριος είναι 20 ετών με ύψος 1.90 και αγωνίζεται και στις 2 θέσεις των γκαρντ (Compo guard).Τα πρώτα του μπασκετικά βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες του Αρκαδικού στα τμήματα υποδομής που συνδυάστηκαν από πολύ καλή παρουσία και επιτυχίες. Ακολούθησε η παρουσία του στην μεγάλη ομάδα του ΣΕΦΑ Αρκαδικού, στην Α2 Εθνική και την Basket League σε νεαρή ακόμη ηλικία, δίπλα σε σπουδαίους παίκτες. Ο Μάριος Τσέλλος στην Γ’ Λυκείου (2017-2018) αγωνίστηκε με την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά της ΕΣΚΑ.Ένα χρόνο αργότερα (2018-2019) αγωνίστηκε με την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης στην Γ’ Εθνική κατηγορία κατακτώντας την 6η θέση στον 4ο Όμιλο. Η συνέχεια ( 2019-2020) τον βρήκε στις ΗΠΑ όπου ως πρωτοετής (ρούκι) με το Southern Maine Community College είχε μια καλή παρουσία, αποτελώντας τον πιο εύστοχο παίκτης στα τρίποντα στο πρωτάθλημα με 50,8%!Παράλληλα, ο Μάριος Τσέλλος έχει καταγωγή (από την πλευρά της μητέρας του) από το Χάβαρι Ηλείας.Η ομάδα μας προσθέτει άλλον ένα νεαρό ποιοτικό - και Ηλείο στηνκαταγωγή - παίκτη στο ρόστερ της, μένοντας πιστή πάντα στην φιλοσοφία της για ευκαιρίες σε νέα παιδιά που θέλουν να διακριθούν μέσα από την δουλειά τους στο παρκέ. Η οικογένεια του ΚΟΡΟΙΒΟΥ καλωσορίζει τον Μάριο στην ομάδα και του εύχεται να έχει μια πετυχημένη, δημιουργική, και προπάντων υγιη χρονιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ