25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσάπας : «Ανοιχτή πρόσκληση στους φίλους του Ιωνικού»

Ο Ιωνικός απέχει μόλις δυο νίκες από την μαθηματική του άνοδο, με τον Βαγγέλη Τσάπα μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας της Νίκαιας να καλεί τον κόσμο της ομάδας, αναφέροντας ότι για επόμενα τέσσερα παιχνίδια η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι του Ιωνικού,

Το τμήμα Μπάσκετ της ομάδας μας φέτος έχει κάνει μια μαγική πορεία ανάλογη των προσδοκιών που δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι.
Απομένουν τέσσερις(4) αγώνες στο Κλειστό του "Πλάτωνα" για φέτος. 
Θα ήθελα ν' απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σ' όλους τους φίλους του Ιωνικού που στήριξαν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθειά μας όλην αυτή τη χρόνια και θέλουμε να είναι όλοι παρόντες σ' αυτά τα παιχνίδια ώστε να δημιουργήσουν αυτήν την μαγική ατμόσφαιρα που μόνο αυτός ο κόσμος ξέρει να δημιουργεί. Οι παίκτες και οι προπονητές μας έχουν ανάγκη να ζουν τέτοιες στιγμές! 
Γι' αυτό το λόγο η διοίκηση της Ομάδας μας αποφάσισε να υπάρχει ελεύθερη είσοδος για όλους τους φιλάθλους μας στα τέσσερα(4) τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μας αρχής γενομένης από το επόμενο Σάββατο στις 18:00 με το Κορωπί στον "Πλάτωνα". Σας θέλουμε όλους κοντά μας για να δώσουμε στο γήπεδο ιωνική... μορφή! 
Του χρόνου τα ραντεβού μας θα είναι ΜΟΝΟ τα Σάββατα... 

Την Κυριακή λοιπόν όλοι στον "Πλάτωνα"!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ