22.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Τσάντλερ: «Ο Κόμπι είχε δει στο πρόσωπο του Χάρντεν τον διάδοχό του»

Σε μια άκρως αποκαλυπτική δήλωση προχώρησε ο Τάισον Τσάντλερ στη media day των Χιούστον Ρόκετς εκμυστηρεύοντας την πρόβλεψη που του είχε εμπιστευτεί ο Κόμπι Μπράιαντ ως μελλοντικό διάδοχό του.

Ο «ψηλός» των Ρόκετς αγωνίστηκε την περίοδο 2011-12 μαζί με τον «Black Mamba» στους Λέικερς και σε μια συζήτηση που είχαν μεταξύ τους βρήκε την ευκαιρία να την μοιραστεί με τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Παρά τις μόλις δύο σεζόν του Χάρντεν στο ΝΒΑ το 2011, αγωνιζόμενος με τη φανέλα των Θάντερ, ο Κόμπι Μπράιαντ είχε διακρίνει τα προσόντα και την ηγετική φιγούρα του «μούσια» λέγοντας στον Τσάντλερ:

«Ήταν το 2011 έπειτα από μία προπόνηση που είχαμε κάνει κατά την διάρκεια του lockout, όταν ο Κόμπι μου είπε ότι 'Αυτός θα είναι ο επόμενος μετά από μένα' δείχνοντάς μου τον Χάρντεν. "Του είπα 'αλήθεια;' Θυμηθείτε ότι τότε ο Χάρντεν ήταν ακόμα νεαρός και ο Κόμπι μου είπε ναι. Του είπε τότε: 'Εντάξει, εσύ ξέρεις καλύτερα'. Και αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο» ενώ συνέχισε

«Κοιτάξτε τώρα τον Τζέιμς. Παλεύει για το βραβείο του MVP κάθε χρόνο, πρέπει να του βγάλεις το καπέλο για αυτό. Δεν έρχεται τυχαία αυτό, χρειάζεται δουλειά πίσω από κλειστές πόρτες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ