18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τσάλμερς: “Νιώθω καλά που συνεχίζω στην ΑΕΚ”

Ο Μάριο Τσάλμερς κέρδισε τις εντυπώσεις στα τελευταία παιχνίδια και ειδικά στο Πο, όπου ήταν πραγματικά καλός και οδήγησε τον Ηλία Παπαθεοδώρου να του δώσει κι άλλη πίστωση χρόνου διατηρώντας τον στο ρόστερ της ΑΕΚ για το BCL. Ο Αμερικανός μίλησε γι' αυτό στη media day της Τρίτης, αλλά και για τον αγώνα με τη Χάποελ:

«Νιώθω καλά που θα συνεχίσω στην ΑΕΚ. Η ομάδα έχει πολύ καλό οργανισμό και περνάω καλά. Νιώθω πολύ καλά τώρα. Νιώθω τα πόδια μου πολύ καλά. Ακόμα μαθαίνω τα συστήματα στην επίθεση, αλλά νιώθω καλά», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγώνα της Τετάρτης:

«Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Έχουμε ένα καλό πλάνο για το παιχνίδι με την Χάποελ. Θα παλέψουμε για να το εκτελέσουμε σωστά και να κάνουμε ότι χρειαστεί για τη νίκη. Θα πρέπει να τους περιορίσουμε το tranistion των αντιπάλων μας και να κάνουμε όλα τα μικρά πράγματα που χρειάζονται για να φτάσουμε στη νίκη».

Όσο για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ είπε: «Θέλουμε να φέρουν ενέργεια σε όλο το παρκέ. Θέλουμε να φωνάζουν για εμάς και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην κορυφή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ