18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τσάλμερς αντί Ρέι στη Basket League

Παραμονή του αγώνα με τον Ηρακλή ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποφάσισε να κάνει την πρώτη αλλαγή στο ρόστερ της ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Αφήνει εκτός τον Κέντρικ Ρέι και βάζει τον Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος θα κάνει το Σάββατο το ντεμπούτο του και στη Basket League. 

Ο Ρέι είχε αποθεραπευθεί από τον πρόσφατο τραυματισμό του και είχε πάρει μέρος στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας. Θεωρητικά, θα μπορούσε να παίξει κόντρα στον Ηρακλή, φαίνεται ωστόσο ότι ο προπονητής της ΑΕΚ αποφάσισε να τον αφήσει εκτός εγχώριου ρόστερ για δύο λόγους: α) Προκειμένου να μην τον ζορίσει για να ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό αυτό, τον οποίον κουβαλά από το καλοκαίρι. β) Για να δώσει παιχνίδια στον Τσάλμερς, ώστε να βρει ρυθμό πιο γρήγορα.

Η εξέλιξη αυτή δεν σημαίνει ότι ο Κέντρικ Ρέι πρόκειται να αποχωρήσει. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση. Άλλωστε μπορεί να αγωνίζεται κανονικά στο BCL, ενώ και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος μπορούν να γίνουν δύο ακόμα αλλαγές (συν άλλες τρεις στον δεύτερο γύρο). Οπότε, μπορεί να επιστρέψει κάποια στιγμή στο εγχώριο ρόστερ.

Στη Θεσσαλονίκη με την ΑΕΚ ταξιδεύει και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος εφόσον συμπεριληφθεί στη 12άδα του αγώνα με τον Ηρακλή, θα πάρει τη θέση του Χάρη Γιαννόπουλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ