19.1 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Τσάλμερς: «Ήρθα να δώσω τη σπίθα» (vid)

Τα πρώτα του λόγια,ως παίκτης της ΑΕΚ, αφού έκανε την πρώτη του προπόνηση, είπε ο Μάριο Τσάλμερς μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ένωσης στο youtube.

O 33χρονος Αμερικανός γκαρντ μίλησε για την επιλογή του να φορέσει τα κιτρινόμαυρα, για το ρόλο που θα έχει στην ομάδα, για τις προσδοκίες του, για την περίπτωση να κάνει το back to back στο BCL και τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο προσωπικός μου στόχος είναι να συνεχίσω να είμαι ο έμπειρος παίκτης και αυτός που ξέρω ότι πάντα είμαι, να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο και να δώσω την σπίθα σε οποιαδήποτε θέση με χρειάζονται στην ομάδα. Οποτεδήποτε μπορείς να κεδίσεις δυο πρωταθλήματα στη σειρά είναι πάντα ξεχωριστή στιγμή, ειδικά για μένα που είναι οι πρώτες δύο σεζόν που είμαι υπερατλαντικά θα σήμαινε πάρα πολλά. Νιώθω τέλεια, είμαι απλά χαρούμενος που επιστρέφω πίσω στα παρκέ, χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του προγράμματος, μιας ομάδας που θέλει να είναι επιτυχημένη. Απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Φυσικά και θα είμαι έτοιμος, θα ξεκουραστώ ώστε να βρω τα πατήματα μου και θα είμαι σίγουρα έτοιμος για την Τετάρτη» 

https://www.youtube.com/watch?v=LXhwO1flPfw

Παράλληλα το κανάλι της Ένωσης ανέβασε και το βίντεο με την εμφάνιση του MVP, Χάρη Γιαννόπουλου, στο ματς με τον Πανιώνιο.

https://www.youtube.com/watch?v=VjZRJTj00N4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ