24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Τροπαιούχος με «όργια» Τζέιμς η Αρμάνι

Το τουρνουά «Memorial Luciano Giani» έληξε με την Αρμάνι Μιλάνο νικήτρια, που επικράτησε με 106-72 της Βαρέζε στον τελικό με έναν φοβερό Μάικ Τζέιμς να κάνει τη διαφορά.

«Πυραυλοκίνητη» εμφανίζεται αυτή την περίοδο η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία κέρδισε και στον τελικό του «Memorial Luciano Giani» τη Βαρέζε, φορτώνοντάς τη με «κατοστάρα» (106-72) και παίρνοντας το τρόπαιο του εν λόγω φιλικού τουρνουά. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας έδειξε από την αρχή πως θα βρισκόταν σε... μια ταχύτητα μόνη της και αρκετά μακρινή από αυτή της αντιπάλου της, προηγούμενη με 33-12 στο πρώτο δεκάλεπτο. Το έργο δεν άλλαξε στη συνέχεια, με το σύνολο του Σιμόνε Πιανιτζιάνι να παίρνει τον τελικό και τον Μάικ Τζέιμς να ξεχωρίζει με double double 19 πόντων και 10 ασίστ σε 25 λεπτά, ενώ ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ήταν πρώτος σκόρερ με 21 πόντους.

Στο μικρό τελικό αυτής της διοργάνωσης, νωρίτερα, η Καζάλε είχε επικρατήσει της Μπιέλα με 69-65. Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα είχε καταφέρε να... πάρει κεφάλι από το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο μάλιστα είχε προηγηθεί με διαφορά 15 πόντων (37-22), ενώ άντεξε στην αντεπίθεση της αντιπάλου της, όταν βελτιώνοντας ιδιαίτερα την επίδοσή της επιθετικά, προσπάθησε για την ολική επαναφορά, με το ματς όμως να τελειώνει στο +4 για την Καζάλε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ