19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρομερός Ντόντσιτς, ξεπέρασε τον Μάτζικ (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποίησε ακόμα μία μεγάλη εμφάνιση και οδήγησε τους Ντάλας Μάβερικς στη νίκη με 124-112 επί των Ιντιάνα Πέισερς μες στο «Bankers Life Fieldhouse».

Ο Σλοβένος γκαρντ/φόργουορντ τελείωσε με 13π., δώδεκα ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ κι έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έφθασε τα 30 triple doubles. Τα κατάφερε σε 146 αγώνες, ξεπερνώντας έτσι το Μάτζικ Τζόνσον που χρειάστηκε 190 ματς. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο θρυλικός Όσκαρ Ρόμπερτσον, που έγινε τριάντα φορές «τριπλός» σε μόλις 76 αναμετρήσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=aKE105x7Ido

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις με 27π. και δεκατρία ριμπάουντ ηγήθηκε επιθετικά των Τεξανών, με τον Τρέι Μπερκ να έχει άλλους 22π. και τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ. 19π.

https://www.youtube.com/watch?v=v1XRoPeXpLo

Οι εκπρόσωποι της Ιντιανάπολις, που δεν είχαν στη διάθεσή τους Μάιλς Τέρνερ και Κάρις Λεβέρτ, είδαν το Μάλκολμ Μπρόγκντον να «σταματάει» στους 26π., τον Ντομάντας Σαμπόνις να έχει 25π. και δέκα ριμπάουντ και τον Νταγκ Μακ Ντέρμοτ 16π. και οκτώ ριμπάουντ. Στα χαμηλά έμεινε ο Άαρον Γκόρντον, με 5/14 σουτ εντός παιδιάς και συνολικά 13π.

https://www.youtube.com/watch?v=rjoDXw9_RTQ

https://www.youtube.com/watch?v=LBdISchbO3I



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ