28.3 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Τρομερός Γιάννης, έγραψε ιστορία ο Μπολ (vids+pics)

Το… χαβά του συνέχισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πρόσθεσε στο ενεργητικό του ακόμα μία τρομερή εμφάνιση και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 98-90 επί των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο 22άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» είχε και πάλι double double με 33 πόντους και 15 ριμπάουντ, συν τρεις ασίστ, ένα κλέψιμο κι άλλο ένα κόψιμο, ωστόσο την παράσταση στο «BMO Harris Bradley Center» έκλεψε ο Λόνζο Μπολ. Ο γκαρντ των «λιμνανθρώπων», σε ηλικία 20 ετών και 15 ημερών, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με triple double με 19π., 12 ριμπάουντ και 13 ασίστ, σπάζοντας έτσι το ρεκόρ που κρατούσε από τις 19 Ιανουαρίου του 2005 ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος ήταν τότε 20 ετών και 20 ημερών.

«Είναι πολύ καλός παίκτης. Εάν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να βοηθάει την ομάδα του θα πετύχει σπουδαία πράγματα στο NBA. Μπορείς να δεις το μπασκετικό ταλέντο του, την οξυδέρκειά του. Τα πήγε καλά σήμερα (12/11). Δεν τον ζηλεύω που έγινε ο νεότερος παίκτης με triple double. Ευχαριστώ τον Θεό που πήραμε τη νίκη. Μονάχα αυτό μετράει», ανέφερε σχετικά ο «Greek Freak».

There it is.

Lonzo Ball is the youngest player in #NBA history to ever record a triple-double!#NBARooks pic.twitter.com/YShanBYF2a

— NBA (@NBA) 12 Νοεμβρίου 2017

https://www.youtube.com/watch?v=lb-bPP7m2dg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ