26.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Τρομεροί Λεμπρόν και Ντόντσιτς, λυτρωτής ο Τέιτουμ (vids)

Στην παράταση έλυσαν τις διαφορές τους οι Ντάλας Μάβερικς και οι Λος Άντζελες Λέικερς στο «American Airlines Center», με τους «λιμανθρώπους» να φθάσουν στη νίκη με 118-110.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε triple double με 39π., δώδεκα ριμπάουντ και έξι ασίστ, σημειώνοντας τους εννέα από τους δεκαέξι πόντους της ομάδας του στην παράταση, βάζοντας και καθοριστικό τρίποντο. Ο Ντάνι Γκριν (14π.) ήταν εκείνος που με τρίποντο έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο, ενώ 31π. με οκτώ ριμπάουντ είχε ο Άντονι Ντέιβις.

https://www.youtube.com/watch?v=hqhMjZBy8dk

Οι Τεξανοί βρέθηκαν να προηγούνται με 53-38 στο 22’, αλλά δεν άντεξαν στην αντεπίθεση των αντιπάλων τους παρά τον «τριπλό» Λούκα Ντόντσιτς με 31π., δεκατρία ριμπάουντ και δεκαπέντε ασίστ. Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις είχε μεν 16π. αλλά με 6/16 σουτ εντός παιδιάς, μαζί με εννέα ριμπάουντ, ο Ντόριαν Φίνεϊ-Σμιθ έμεινε στους 7π. και τα δέκα ριμπάουντ και ο Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ. στους 11π.

https://www.youtube.com/watch?v=tFFFvWaxVNM

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε και η αναμέτρηση στο «TD Garden», με τους Μπόστον Σέλτικς να επικρατούν με 104-102 των Νιου Γιορκ Νικς χάρη σε σουτ του Τζέιστον Τέιτουμ στο φινάλε. Ο 21χρονος φόργουορντ «σταμάτησε» στους 24π., με τον Κέμπα Ουόκερ να οδηγεί επιθετικά τους «Κέλτες» με 33π. και τον Γκόρντον Χέιγουορντ να συνεισφέρει 13π. και εννέα ριμπάουντ. Στα χαμηλά έμεινε ο Μάρκους Σμαρτ, με 5π. αλλά και οκτώ ριμπάουντ. Μόλις οκτώ παίκτες αγωνίστηκαν από πλευράς Νεοϋορκέζων, με το Μάρκους Μόρις να ξεχωρίζει με 29π. και εννέα ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=kqdhc4FT4Ic



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ