17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τρομερή Μπάγερν έκλεισε το σπίτι της ΤΣΣΚΑ! (vid)

Η Μπάγερν έκανε παρέλαση στην κόκκινη πλατεία για... μια εβδομάδα ολόκληρη κι αν προχθές ήταν το λογικό να νικήσει τη Χίμκι, σήμερα έγραψε έναν θρίαμβο οκτάδας με το 69-66 στην έδρα της ΤΣΣΚΑ. ΑΠό το -10 στο 30' επέστρεψε η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, η οποία πλέον πατάει γερά και με τα δύο πόδια στις θέσεις πρόκρισης έχοντας φτάσει τις 14 νίκες.

Θεαματικό και συναρπαστικό ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, με τη Μπάγερν όμως να έχει περισσότερους πρωταγωνιστές και να το κλείνει προηγούμενη. Ο ασταμάτητος Μιλουτίνοφ πήρε την ΤΣΣΚΑ.. από το χεράκι και την οδήγησε στο 27-25 έχοντας σκοράρει 14 πόντους βάζοντας μέχρι και τρίποντο. Ο Ρέινολντς που έκανε την πιο δυναμική εκκίνηση για τη Μπάγερν βρήκε συμπαράσταση από Μπάλντουιν και Σίλι στο δεύτερο μισό και οι Γερμανοί πήγαν με το 38-40 στα αποδυτήρια προμηνύοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο υπήρξε εκατέρωθεν δυστοκία για 8 λεπτά με το σκορ στο 10-10 και τους πόντους να μπαίνουν με... αίμα, μέχρι που το πήρε προωπικά ο Νταρούν Χίλιαρντ. Ο αμερικανός σκόρερ έβαλε δυο μαζεμένα τρίποντα, λύθηκαν και οι συμπαίκτες του και με σερί 12-0 μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου, η ΤΣΣΚΑ πήγε στο 60-50 από το 48-50 που είχε προηγηθεί  η Μπάγερν. 

Η ΤΣΣΚΑ όμως επέστρεψε στον νευρικό της εαυτό γρήγορα και μέχρι το 35' είχε σκοράρει μόλις δύο πόντους, δίνοντας το δικαίωμα στη Μπάγερν που ήταν κάπως πιο αποτελεσματική να μειώσει σε 62-56 καθοδηγούμενη από τον ασταμάτητο Μπόλντουιν.

H αφλογιστία της ΤΣΣΚΑ ξεπέρασε τα πέντε αγωνιστικά λεπτά, ο Μπάλντουιν συνέχιζε να σκοράρει και η Μπάγερν στο 37'20'' προηγήθηκε με 63-62!  Με το σκορ στο 66-68 ο Χίλιαρντ πήρε την επίθεση της ισοφάρισης, την έχασε, ο Σίλι πήγε στις βολές στα 7,1'' και έβαλε μόνο τη δεύτερη για το 66-69, ο Χίλιαρντ πήγε να το κάνει από το κέντρο, το σουτ ήταν καλό, αλλά άστοχο και η Μπάγερν έφυγε θριαμβεύτρια.

ΗΓΕΤΗΣ: Ο... μικρός μεγάλωσε και ο Ουέιντ Μπόλντουιν είναι πλέον ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της Μπάγερν προσθέτοντας σήμερα στο ενεργητικό άλλη μια εκπληκτική εμφάνιση, ίσως και την καλύτερη φετινή του.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η ΤΣΣΚΑ κυριάρχησε μεν σε ριμπάουντ και ασίστ, αλλά το ποσοστό της στα δίποντα ήταν τραγικό, 38,1% με 16/42 και της κόστισε.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ