21.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Τρομερά καρφώματα, νικητής ο Τζόουνς (vids)

Ο Ντέρικ Τζόουνς Τζ. αναδείχθηκε νικητής στο διαγωνισμό καρφωμάτων του All Star Game του ΝΒΑ, που διεξάγεται στο Σικάγο, κερδίζοντας στον τελικό τον τρομερό Άαρον Γκόρντον.

Οι δυο τους εντυπωσίασαν στο διαγωνισμό, έναν από τους καλύτερους των τελευταίων ετών στη μεγάλη γιορτή του «μαγικού κόσμου». Ο 23χρονος φόργουορντ των Μαϊάμι Χιτ ήταν εν τέλει εκείνος που επικράτησε, με τον 24χρονο φόργουορντ των Ορλάντο Μάτζικ να μένει στη δεύτερη θέση, χάνοντας για τρίτη διαδοχική φορά.

https://www.youtube.com/watch?v=gngbQX7_6AI

Τα αποτελέσματα:

Πρώτος γύρος
Ντουάιτ Χάουαρντ (Λος Άντζελες Λέικερς) 41 + 49
Ντέρικ Τζόουνς (Μαϊάμι Χιτ) 46 + 50
Πατ Κόνατον (Μιλγουόκι Μπακς) 45 + 50
Άαρον Γκόρντον (Ορλάντο Μάτζικ) 50 + 50

Τελικός
Ντέρικ Τζόουνς (Μαϊάμι Χιτ) 50 + 50 + 50 + 48
Αάρον Γκόρντον (Ορλάντο Μάτζικ) 50 + 50 + 50 + 47

https://www.youtube.com/watch?v=K3evdZkHuI8

Φανερά απογοητευμένος ο Άαρον Γκόρντον μετά το τέλος του διαγωνισμού, δήλωσε πως δεν πρόκειται να ξαναπάρει μέρος: «Έλα ρε φίλε, τι κάνουμε εδώ; Τελείωσα, έπρεπε να έχω δύο τρόπαια και δεν έχω κανένα! Θέλω να πάρω μέρος στο διαγωνισμό τριπόντων! Ήθελα να πηδήξω πάνω από το Σακίλ Ο’ Νιλ, όμως εκείνος δεν ήθελε. Όλοι φώναζαν το όνομα του Τάκο (Μπελ) και είπα: "Ας το κάνουμε". Πέρασα από πάνω του και πήρα 47 πόντους. Δεν έχω ιδέα ποιοι μου έδωσαν 9άρια. Θα τους βρω. Πιστέψτε με, θα τους βρω απόψε κιόλας! Έκανα πέντε σερί 50άρια, κλείστε το και πάλι σπίτι μας».

«Εάν ο Άαρον Γκόρντον πιστεύει πως έπρεπε να κερδίσει είναι καλοδεχούμενος για μια νέα κόντρα την επόμενη χρονιά», δήλωσε ο νικητής, για να προσθέσει: «Με τίποτα δεν έπρεπε να βαθμολογηθώ με 48. Ήξερα πως φέρνοντας ο Άαρον Γκόρντον στο γήπεδο τον Τάκο Φολ θα προκαλούσε έξαψη, αφού είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο και πανύψηλος. Χτύπησε, όμως, το κεφάλι του Φολ όταν πήδηξε. Δεν θα μπορούσε να πάρει 50άρι για αυτήν την προσπάθεια».

https://www.youtube.com/watch?v=6HarY-HzeQU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ