15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τρομερά άτυχος ο Δόξας που χάνει τη χρονιά (vid)

Η φετινή σεζόν κύλησε σαν παραμύθι για τον Μάριο Δόξα, ο οποίος παρά τον σοβαρό τραυματισμό του έχει όλο το χρόνο μπροστά του ώστε να επανέλθει και να μπορέσει να συνεχίσει την ονειρεμένη πορεία του.

Όλα ξεκίνησαν την περσινή σεζόν, όταν ο Δημήτρης Λιόγας τον έφερε από τον Τυφώνα στο Παγκράτι της Β' Εθνικής, και τον εμπιστεύτηκε και την φετινή σεζόν στο Αιγάλεω, με τους «ροσονέρι» να τον ενημερώνουν στα μέσα Σεπτέμβρη να αποχωρήσει. Έτσι, βρήκε χώρο και αναδείχθηκε στον καλύτερο ψηλό της κατηγορίας, έχοντας 20,6 πόντους κατά μέσο όρο σε 16 αγώνες.

Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ η ατυχία του χτύπησε την πόρτα με αποτέλεσμα στο πρώτο λεπτό της δεύτερης περιόδου να χτυπάει σοβαρά το δεξί πόδι του, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιάστου, αποτέλεσμα που λέει ότι χάνει την χρονιά.

Ο ίδιος με ανάρτηση του ενημέρωσε για το γεγονός, ενώ ευχαρίστησε τον Βασίλη Ράλλη για την υποστήριξη του : «Και μάλλον κάπως έτσι τελειώνει η φετινή σεζόν..... Δυστυχώς σε μια στιγμή ακυρώνονται όλα όσα έχεις κάνει γ αυτό που αγαπάς όλα οσα έχεις επιλέξει να στερηθείς όλη η σκληρή δουλειά που έχεις κάνει για να φτάσεις εδώ.... Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πόσο πεισματάρης είμαι και ότι βάλω στόχο το καταφέρνω.... Οπότε υπάρχουν ακόμα κάποιες εκκρεμότητες.. Ευχαριστώ πολύ τον coach Ράλλη για όλη του την υποστήριξη...(ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΟΥΛ)».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ