17.4 C
Athens
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου, 2024

Τρομακτικός τραυματισμός του Νούρκιτς! (vid)

Οι Μπλέιζερς νίκησαν με 148-144 τους Νετς μετά από δύο παρατάσεις στο Πόρτλαντ και εξασφάλισαν και μαθηματικά την παρουσία τους στα πλέι οφ, αλλά... τι να το κάνεις; Ο τρομακτικός και πολύ σοβαρός τραυματισμός του Γιουσούφ Νούρκιτς, ενός από τους καλύτερους παίκτες τους και εκ των κορυφαίων σέντερ του ΝΒΑ, επισκίασε τα πάντα.

Ο Νούρκιτς είχε ήδη σκοράρει 32 πόντους και μαζέψει 16 ριμπάουντ όταν στα μισά της δεύτερης παράτασης διεκδίκησε ένα επιθετικό ριμπάουντ στη ρακέτα των Νετς. Πάτησε όμως άσχημα κατά την προσγείωσή του στο παρκέ και το αριστερό πόδι του έσπασε σαν κλαδί. Ο ίδιος αντιλήφθηκε αμέσως την κατάσταση του ποδιού του όντας ξαπλωμένος στο έδαφος, ενώ συμπαίκτες και αντίπαλοι απομακρύνθηκαν αρχικά από το σημείο σοκαρισμένοι. Το πόδι του Βόσνιου ακινητοποιήθηκε και μεταφέρθηκε με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και μετά στο νοσοκομείο.

Οι Μπλέιζερς, που έπαιζαν και χωρίς τον επίσης τραυματία Σι Τζέι Μακ Κόλουμ, πήραν εν τέλει τη νίκη, αφού και ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε 31 πόντους και 12 ασίστ, ενώ από τους Νετς είχε 39 πόντους, 9 ριμπάουντ και 8 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ