28.5 C
Athens
Σάββατο, 1 Ιουνίου, 2024

Τριφούνοβιτς: «Δεν υπάρχει φαβορί» (pic)

Στη Θεσσαλονίκη αφίχθη η αποστολή της Καρσίγιακα, εν όψει του πρώτου αγώνα της με τον ΠΑΟΚ για τους «16» του Basketball Champions League.

Το συγκρότημα της Σμύρνης έφθασε στη χώρα μας το πρωί της Δευτέρας (05/03, 09.00) μέσω Κωνσταντινούπολης και το απόγευμα (19.00) θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη προπόνηση στο κλειστό της Πυλαίας, εν όψει του αγώνα της Τρίτης (06/03, 19.30) με τους Θεσαλονικείς. «Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί. Οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες», παραδέχθηκε ο προπονητής της Καρσίγιακα, Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς.

Οι Τούρκοι, που έφθασαν στη Θεσσαλονίκη χωρίς τους Μπάιρον Άλεν και Εγκέμεν Γκιουβέν, προέρχονται από «βαριά» ήττα στο εγχώριο πρωτάθλημα από την Νταρουσάφακα, που τους έριξε στο 6-14 και τη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Και μην ξεχνάτε πως το basketa.gr στο πλαίσιο της συνεργασίας του  με το BCL μπορεί να σας στείλει στο Final Four της διοργάνωσης. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ