31.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Τρις : «Να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να κερδίζει» (pic)

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚΜπραντον Τρις, με τον 26χρονο Αμερικανό γκαρντ να φτάνει στο αεροδρόμιο Μακεδονία και αν γίνεται δεκτός από τους ανθρώπους της νέας του ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ, δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, ενώ ανέφερε πως η επιθυμία του είναι να βοηθάει την ομάδα να κερδίζει:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είναι νέα εμπειρία. Έχω ακούσει πολλά για την Ελλάδα και γενικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος».

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Ρώτησα τον κόουτς τι θα ήθελε να κάνω… Μπορώ να προσφέρω στην ομάδα με πολλούς τρόπους. Μου αρέσει να παίζω και στο ‘3’ επειδή είμαι δυνατός».

Για την συνέχεια: «Θέλω να προσαρμοστώ και να τρέξω για να ‘φτάσω’ την ομάδα. Να μπορέσω να μάθω τα συστήματα. Μαθαίνω γρήγορα, είμαι έξυπνος παίκτης…».

Για την νέα σεζόν: «Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίζει. Στις προηγούμενες ομάδες μου, όσο καλύτερα έπαιζε μια ομάδα, τόσο περισσότερα πρόσφερα κι εγώ. Με οποιονδήποτε τρόπο μπορώ να βοηθήσω, αυτό θα είναι καλό. Και στο τέλος πάντα ο στόχος είναι η νίκη».

Για το Champions League: «Είναι μεγάλη ευκαιρία. Υπάρχει μεγαλύτερη προβολή για μένα και την ομάδα. Και είναι μια ευκαιρία για περισσότερες νίκες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ