16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Τριπλό» χτύπημα στον Δούκα (pics)

Συνεχίζει να γεμίζει το ρόστερ του ο Δούκας, ο οποίος μετά την υπογραφή με τον Νίκο Μποχωρίδη, και αναμένοντας τον Χρήστο Λάκκα να πράξει το ίδιο, ακόμη και αύριο (Δευτέρα 2/7) έφτασε σε ακόμη τρεις συμφωνίες, με τον Νάσο Χούμπαυλη να κινείται σε σωστό δρόμο, βάζοντας την υπογραφή του στο ανανεωμένο ρόστερ της ομάδας των βορείων προαστίων.

Ο πρώτος που συμφώνησε είναι ο Ιάσονας Πετς (pic), ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με το Κορωπί την περσινή σεζόν, δίνοντας το παρών και στους 30 αγώνες που έδωσε η ομάδα της Ανατολικής Αττικής. Ο 24χρονος φόργουορντ μετά από αρκετά χρόνια στην Ασπίδα Ξάνθης, και ολοκληρώνοντας τις σπουδές του, επέστρεψε στην Αττική, με το Κορωπί να τον κάνει δικό του, και αυτός να σκοράρει 4,8 πόντους και 13 τρίποντα, προσφέροντας σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Ο Πετς έδωσε τα χέρια με τον Δούκα, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Στην ίδια ομάδα θα το πράξει και η αποκάλυψη των τελευταίων αγωνιστικών της περσινής σεζόν, ο Χρήστος Ξύδης. Ο 23χρονος γκαρντ, ο οποίος έχει περάσει και από τον Προμηθέα Χαλανδρίου, είχε 9,2 πόντους σε 9 αγώνες και 17 τρίποντα, προσπαθώντας με όσες δυνάμεις είχε να κρατήσει τον ΕΦΑΟΖ στην κατηγορία. Ο αθλητής συμμετέχει στις προπονήσεις του Δούκα.

Χρήστος Ξύδης

Ο τρίτος είναι ο Άγγελος Δραγάτης, ο οποίος επιστρέφει στον Δούκα, μετά από μια σεζόν που δόθηκε δανεικός στο Ρέθυμνο. Ο 19χρονος φόργουορντ (2,01) είχε συμμετοχή στην Basket League, αγωνιζόμενος σε 8 παιχνίδια και σε συνολικά 18 λεπτά πρόλαβε να σκοράρει 5 πόντους (0,6 ανά αγώνα).Αποτελεί είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και παρά το ύψος του αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ. Αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Αμαρουσίου, ενώ κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα με τους εφήβους τους Δούκα. Σε εθνικό επίπεδο έχει φορέσει τη φανέλα της Ελλάδας τόσο σε επίπεδο Παίδων, όσο και σε Εφήβων, ενώ ήταν και στην προεπιλογή της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ που διεξήχθη στη Σλοβακία

Άγγελος Δραγάτης



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ