24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Τριπλός» ο Ουέστμπρουκ, «43άρης» ο Ντέιβις (vids)

Παρά το 95ο triple double της καριέρας του ο Ράσελ Ουέστμπρουκ δεν μπόρεσε να οδηγήσει τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στη νίκη επί των Νιου Ορλίνς Πέλικανς στην «Chesapeake Energy Arena».

Η μεγάλη εμφάνιση του Άντονι Ντέιβις, με 43π. και 10 ριμπάουντ, ήταν αρκετή για τους «πελεκάνους» ώστε να φθάσουν στο 114-100, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες. Μάλιστα, ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, αφήνοντας πίσω του τον Ντέιβιντ Ουέστ. Μαζί με τους Λεμπρόν Τζέιμς (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Ντιρκ Νοβίτσκι (Ντάλας Μάβερικς), Ντε Μαρ Ντε Ροζάν (Τορόντο) και Μαρκ Γκασόλ (Μέμφις Γκρίζλις) είναι οι μοναδικοί εν ενεργεία πρώτοι σκόρερ. Άλλους 26π. είχε ο Ε’τουάν Μουρ και με double double τελείωσε ο Τζρου Χόλιντεϊ (11π., 11 ασίστ), ενώ ο Ραζόν Ρόντο μοίρασε δεκατρείς ασίστ, έχοντας και εφτά πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ και τέσσερα κλεψίματα.

Ο 29χρονος γκαρντ των «βροντών» έκανε και πάλι λίγο από... όλα, με 16π., 10 ριμπάουντ και 14 ασίστ, ενώ 23π. με 12 ριμπάουντ είχε ο Στίβεν Άνταμς, 15π. ο Πολ Τζορτζ και 13π. με εννέα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο κι άλλο ένα κόψιμο ο Καρμέλο Άντονι. «Διπλός» ήταν και ο Τζέραμι Γκαρντ, με 12π. και ισάριθμα ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ