21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Τριπλή» ανανέωση και… η ώρα του Μαθιόπουλου (pics)

Ο «χορός» των ανανεώσεων συνεχίζεται στην Kalamata BC, η οποία έχει ήδη συμφωνήσει και με τον κορυφαίο σκόρερ της, τον Γιώργο Μαθιόπουλο.

Η διατήρηση του «κορμού», που οδήγησε την Kalamata BC ξανά στη Γ' Εθνική, με την κατάκτηση του δεύτερου πρωταθλήματος Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ τα τελευταία τρία χρόνια, είτε πρόκειται για πρωταγωνιστές είτε για χρήσιμες λύσεις, ήταν εξαρχής μία προτεραιότητα για το σύλλογο. Κάπως έτσι, μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Λεωνίδα Κούτρη, που ακολούθησε την απόκτηση του Δημήτρη Καλογερόπουλου, η «Μαύρη Θύελλα» ανανέωσε τη συνεργασία της με τρεις παίκτες ακόμη.

Ο λόγος γίνεται για τους Δημήτρη Κουτίβα, Κώστα Σιδέρη και Μιχάλη Μιχόπουλο, με τους πρώτους δύο να ετοιμάζονται για την τρίτη σεζόν τους με την ομάδα και τον τρίτο να συνεχίζει, μετά από τις θετικές εντυπώσεις που άφησε φέτος. Κάπως έτσι, ο Αντώνης Κούτρης θέλει να υπάρχει «βάθος» στο ρόστερ του, ώστε η ομάδα να αντέξει στις απαιτήσεις ενός πρωταθλήματος, όπως η Γ' Εθνική, με τις κατάλληλες προσθήκες.

Προς το παρόν, βέβαια, το σίγουρο είναι η ανανέωση του Γιώργου Μαθιόπουλου. Ο 29χρονος σουτέρ, ο οποίο φέτος αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ και πρώτος σουτέρ τριπόντων στην Α' ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, δέχθηκε την πρόταση της διοίκησης των «μελανόλευκων» και θα συνεχίσει κανονικά να βρίσκεται στις τάξεις τους, με την ανταπόκρισή του στο ρόλο που του είχε δώσει ο κόουτς Κούτρης, αφήνοντάς του επί της ουσίας... τα κλειδιά στο παρκέ, μιας και ήταν ο παίκτης εκ των βασικών που δεν έλειψε ποτέ, να επιβραβεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ανανέωσης των Κουτίβα, Σιδέρη και Μιχόπουλου:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ