19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τριπλέτα προβλήματων στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (15/10, 18.00) με τα προβλήματα να τον ακολουθούν και στην Αθήνα. Τρεις παίκτες θα μείνουν σίγουρα εκτός, ενώ το όνομα ενός ακόμη συνοδεύεται από ερωτηματικό. Οι τρεις που θα απουσιάσουν σίγουρα είναι ο Θοδωρής Ζάρρας, ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Αμφίβολος είναι ο Όουεν Κλάσεν.

Ο Ζάρας υποβλήθηκε σε εξετάσεις (μαγνητική), διαπιστώθηκε θλάση στους προσαγωγούς και άρχισε πρόγραμμα θεραπείας, ώστε να μπορέσει να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Γκάζιαντεπ. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί ξανά τη Δευτέρα.

Ο Κόνιαρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα μείνει και αυτός εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική.

Ο Κλάσεν έχει ενοχλήσεις στη μέση (δισκοκοίλη), έμεινε εκτός προπόνησης και αύριο το μεσημέρι θα αποφασιστεί αν θα κάνει το ταξίδι στην Αθήνα ή όχι.

Σταθερά εκτός δράσης, μπαίνοντας όμως σταδιακά στο δρόμο της επιστροφής, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, παραμένει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ