17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τριπλά υπερήφανος ο Δούκας

Μαζί με την Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών στην κορυφή του βάθρου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 της Κρήτης ανέβηκε και ο Δούκας.

Εξάλλου, τρεις παίκτες του ΑΣΕΔ στελεχώνουν τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τους διοικούντες το συγκρότημα των εκπαιδευτηρίων να εκδίδουν ανακοίνωση για να εκφράσουν την… τριπλή υπερηφάνεια τους για την πρόσφατη επιτυχία της ελληνικής ομάδας στα Δύο Αοράκια.

Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ.Ε. Δούκα συγχαίρει την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών και το προπονητικό επιτελείο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο  Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης. Το ελληνικό μπάσκετ έχει ιστορικό παρελθόν, παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον και τα παιδιά το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου κάνοντας όλους τους Έλληνες, υπερήφανους! Ο Α.Σ.Ε.Δ. αισθάνεται “τριπλά” υπερήφανος διότι μέλη της “χρυσής” γενιάς είναι οι Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Γιάννης Αγραβάνης και Θοδωρής Καρράς. Μέσω της παραγωγικής διαδικασίας, η ομάδα μας ευελπιστεί να συνεχίσει την στελέχωση των “μικρών” Εθνικών ομάδων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ