17 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Τρινκιέρι: Παραμένει στην Μπάγερν (vid)

Μπάγερν Μονάχου και Αντρέα Τρινκιέρι θα συνεχίσουν μαζί ως το 2023. Ο Ιταλός τεχνικός συμφώνησε με τους Βαυαρούς και η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας τους έγινε σήμερα το πρωί.

Ο Τρινκιέρι οδήγησε την Μπάγερν στα play offs της Ευρωλίγκας, κάτι που δεν είχε καταφέρει άλλη γερμανική ομάδα μέχρι σήμερα. Με το τέλος της σεζόν είχε φροντίσει να... ταράξει λίγο τα νερά. Εκνευρισμένος με τη γερμανική λίγκα που είχε βάλει το ντέρμπι με την Άλμπα Βερολίνου μέσα στα play offs με την Αρμάνι Μιλάνο, είχε πει πως δεν είναι σίγουρος ότι θα συνέχιζε στην Μπάγερν. Τελικά όμως και βλέποντας πως οι αλλαγές που πολλοί περίμεναν σε "μεγάλους" πάγκους ομάδων της Ευρωλίγκας δεν έγιναν, έδωσε τα χέρια με την Μπάγερν, που μόνο δεύτερη επιλογή δεν μπορείς να την πεις μετά από αυτήν την κοινή τους πρώτη σεζόν.

O Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Μάρκο Πέσιτς, τόνισε: "Ο Αντρέα οδήγησε την ομάδα σε μια δύσκολη σεζόν με μεγάλη επιτυχία και δημιούργησε ένα σύνολο με πολύ καλή χημεία εντός και εκτός γηπέδου. Η σχεδόν τέλεια χρονιά ήταν μόνο η αρχή. Είμαι χαρούμενος που θα κάνουμε και το επόμενο βήμα μαζί".

Ο ίδιος ο Τρινκιέρι, ο οποίος βρίσκεται στη Βαρκελώνη για το μίτινγκ των προπονητών της Ευρωλίγκας δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Η επόμενη σεζόν είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς, αλλά ελπίζω ότι θα έχουμε και πάλι τους φιλάθλους κοντά μας στο γήπεδο, κάτι που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση. Θα ήθελα να έχω κάθε παίκτη από την περσινή σεζόν και πάλι στην ομάδα, αλλά όλοι καταλαβαίνουμε πως αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει πραγματικότητα".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ