19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τρινκιέρι: «Μπήκαμε επιτέλους στη σειρά» (vids)

Την ικανοποίησή του για τη νίκη της Μπάγερν Μονάχου επί της Αρμάνι Μιλάνο στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των νοκ άουτ της EuroLeague, εξέφρασε ο προπονητής των Βαυαρών, Αντρέα Τρινκιέρι. Ο Ιταλός κόουτς στάθηκε στις διαφορές των δύο ρόστερ που δίνουν ένα προβάδισμα στη Μιλάνο, τονίζοντας όμως ότι η ομαδική δουλειά είναι το στοιχείο που τους έχει βοηθήσει να παρουσιάσουν ένα σοβαρό πρόσωπο στα μέχρι στιγμής παιχνίδια.

«Σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Μπήκαμε επιτέλους στη σειρά και σε 48 ώρες θα βρισκόμαστε ακριβώς στην ίδια κατάσταση με σήμερα.» ξεκαθάρισε ο Αντρέα Τρινκιέρι. «Νομίζω ότι όλοι στην ομάδα έπαιξαν σκληρά, ειδικά στην άμυνα. Τα τελευταία 3 λεπτά ήταν δύσκολα, μιας και είχαμε προβλήματα με φάουλ.»

«Αλλά σε γενικές γραμμές παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Έχουν μεγάλο βάθος, μεγαλύτερο από το δικό μας, επειδή εμείς έχουμε και δύο σημαντικές απουσίες περιφερειακών, αλλά κερδίσαμε ένα παιχνίδι κάνοντας όλα τα μικρά πράγματα και παλεύοντας στην άμυνα. Το άλλο κλειδί ήταν ότι ο Σίλι, ο Φλακαντόρι και ο Τζόνσον μας βοήθησαν πολύ. Σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να έχεις τον Λούσιτς και άλλους βασικούς παίκτες, αλλά δίχως τη βοήθεια όλων δεν μπορείς να κερδίσεις.»

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ