17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τρινκιέρι: «Αυτό που πήγε λάθος για εμάς ήταν το τελικό σκορ» (vid)

Ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά το ξέσπασμά του στο τέλος του αγώνα για την τελευταία φάση, φάνηκε πολύ πιο ήρεμος στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τη 18η αγωνιστική της Ευρωλίγκας έδωσε συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» και μίλησε για τους αριθμούς, τις απουσίες και τον Μπόλντουιν.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, με πολλές επαφές και ωραίο να το βλέπεις σίγουρα. Είχαμε 23 ασίστ, 12 επιθετικά ριμπάουντ, ίδια τρίποντα με τον Ολυμπιακό, παίξαμε καλά στο 5 εναντίον 5 και χάσαμε στο τελευταίο σουτ. Παίξαμε χωρίς πέντε παίκτες και ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι αν το σκεφτεί κάποιος αυτό. Λυπάμαι για τους παίκτες μου που δεν χάρηκαν μια νίκη, γιατί παίξαμε πραγματικά πολύ καλά και δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Ακόμη και όταν έβαλε μεγάλα τρίποντα ο Ολυμπιακός. Το μόνο που δεν πήγα καλά ήταν το τελικό σκορ. Ήρθαμε χωρίς πέντε παίκτες και διεκδικήσμαε το παιχνίδι. Αυτό είναι... Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου και το πως παίξαμε, αλλά και τον τρόπο που αντέδρασαν όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Αντιμετωπίσαμε μια έμπειρη ομάδα που ξέρει πως να παίζει αυτά τα παιχνίδια».

Για τον Ουέιντ Μπόλντουιν που έπαιξε απέναντι στον Ολυμπιακό: «Η αλήθεια είνα πάντα στη μέση. Ο Ολυμπιακός ξέρει από τέτοιους αγώνες. Μην ξεχνάτε πως ο Μπόλντουιν είναι οχτώ μήνες μακριά από τις ΗΠΑ με τη χρονιά να μένει στη μέση εξαιτίας του COVID 19 πέρυσι. Ήταν εξαιρετικός με την Μπαρτσελόνα, αλλά σήμερα δεν ήταν το ίδιο. Μας έσπρωξε σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και σήμερα αγγίξαμε τη νίκη χωρίς να κάνει αυτός καλή εμφάνιση, που κάτι σημαίνει για τους άλλους παίκτες».

Οι δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού από το 10'18''



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ