23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τρινκιέρι: Αποβλήθηκε για έκτη φορά (vids)

Ο Αντρέα Τρινκιέρι εκνευρίζεται εύκολα και δεν κάνει τίποτα για να αποφύγει τις συγκρούσεις. Μόνο φέτος στην Ευρωλίγκα έχει βγει πολλές φορές από τα… ρούχα του.

Νεύρα… διαρκείας έχει ο Ιταλός. Η Μπάγερν Μονάχου βρέθηκε από το -22 στο -6 στο τρίτο δεκάλεπτο, στο δεύτερο ματς των φετινών πλέι οφ που έλαβε χώρα στο «Mediolanum Forum» απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, αλλά η αντεπίθεσή της διακόπηκε από την αποβολή του Αντρέα Τρινκιέρι. Δείτε, εδώ, το σχετικό βίντεο.

Αυτό ήταν το έκτο ξέσπασμα του Ιταλού προπονητή μόνο για τη σεζόν 2010-2021. Για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στο πλαίσιο της αναμέτρησης των Βαυαρών με την Μπασκόνια, είχε δεχθεί δύο τεχνικές ποινές και είχε εγκαταλείψει τον πάγκο της ομάδας περίπου τρία λεπτά μετά το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου. Είχε, τότε, διαμαρτυρηθεί έντονα για ένα καλάθι του Τζέιμς Γκιστ που τελικά οι διαιτητές δεν μέτρησαν, αν και από την τηλεοπτική μετάδοση δεν φάνηκε να βγαίνει εκτός εαυτού.

Επίσης, στην ήττα της γερμανικής ομάδας μες στο «Audi Dome» από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής, είχε καβγαδίσει με τον αντίπαλο τεχνικό, Πάμπλο Λάσο, καθώς και τον Τρέι Τόμπκινς.

Οι ήττες στα τελευταία δευτερόλεπτα -όπως έχει αποδειχθεί- φέρνουν μεγάλη ένταση στον 52άχρονο κόουτς, ο οποίος είχε αντίστοιχο επεισόδιο και στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση του βαυαρικού συγκροτήματος με τον Ολυμπιακό, με τους διαιτητές και το Βασίλη Σπανούλη.

Δύο ημέρες πριν από το Χριστούγεννα, μετά την ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τη Ζαλγκίρις Κάουνας στη «Zalgirio Arena», ο Αντρέα Τρινκιέρι είχε εκνευριστεί ακόμα με ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο στη συνέντευξη Τύπου, ενώ προηγουμένως -κατά τη διάρκεια του ματς- δεν είχε χάσει την ευκαιρία να μπει στο γήπεδο και να λογομαχήσει με τον Παούλιους Γιανκούκας.

Στο, δε, παιχνίδι της γερμανικής ομάδας με τη «βασίλισσα» επί ισπανικού εδάφους για τον πρώτο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, είχε προλάβει να κοουτσάρει τους παίκτες του για μόλις 3.24’, καθώς είχε αποβληθεί από τους διαιτητές για έντονη διαμαρτυρία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ