21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τρινκέρι: “Περιθωριακό θέμα ο αθλητισμός τώρα”

H κατάσταση της πανδημίας και η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι πιο σημαντική από το μπάσκετ στην παρούσα φάση, για τον προπονητή της Παρτιζάν, Αντρέα Τρινκέρι. 

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στο "La Provincia di Como" με αφορμή την επανεκκίνηση των ατομικών προπονήσεων των γηγενών παικτών της ομάδας του στη Σερβία, την ώρα που αυτός βρίσκεται ακόμη στην πατρίδα του. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Προσπαθώ να μην παραπονιέμαι. Κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να μην αισθάνομαι απογοητευμένος. Δε θέλω να νιώθω έτσι. Τερματήσαμε πρώτοι τόσο στην Αδριατική Λίγκα, όσο και στο Eurocup, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία. Το να μιλάμε για αθλητικά είναι άχρηστη δραστηριότητα τώρα. Eίναι ένα περιθωριακό θέμα". 

Αναφορικά με πιθανή επανεκκίνηση της ABA: "Θα ξέρουμε περισσότερα για την κατάσταση στα μέσα του μήνα. Η Αδριατική Λίγκα θα πρέπει να προσαρμοστεί με το Eurocup και τη Euroleague, αλλά δε νομίζω ότι μπορούμε να επανέλθουμε. Ακόμη και αν συνέβαινε, σε ένα μέρος, θα ήταν  παράξενο και τελείως καινούργιο. Θα ήταν το ίδιο για όλες τις ομάδες".  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ