21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τρινκέρι: “Καλύτερα να ετοιμαστούμε για την επόμενη σεζόν”

Πριν από τέσσερις ημέρες ο Αντρέα Τρινκέρι επέστρεψε στο Βελιγράδι από την Ιταλία κι έπιασε ξανά δουλειά με την Παρτιζάν εν αναμονή των αποφάσεων για την τύχη της σεζόν στο Eurocup και την Ευρωλίγκα. Παρ' όλα αυτά δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι η σεζόν μπορεί να αρχίσει ξανά:

"Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, επειδή το Eurocup, η Ευρωλίγκα και η Αδριατική Λίγκα είναι διεθνείς διοργανώσεις και υπάρχουν διαφορές σε όσα ισχύουν στις διάφορες χώρες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι εύκολο να βρούμε έναν κοινό τόπο. Δουλεύουμε, ετοιμαζόμαστε και περιμένουμε κάποιος να μας πει πώς, τι, γιατί και πού. Στην Αμερική η κατάσταση είναι ακόμα πολύ δύσκολη. Όλοι είναι ακόμα σε καραντίνα, δουλεύουν στα σπίτια τους. Δεν καίγομαι να παίξω αύριο, αλλά θέλω να ξέρω πότε θα παίξω, ώστε να αρχίσω να ετοιμάζομαι. Ίσως θα ήταν καλύτερο να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για τη νέα σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο", δήλωσε στο κανάλι της Παρτιζάν.

Όσο για το τι έκανε στη διάρκεια της καραντίνας, είπε: "Πέρασα το χρόνο μου στο σπίτι, με τα παιδιά μου. Δεν ήταν δύσκολο, γιατί ήθελα να είμαι προσεκτικός. Η κατάσταση βελτιώνεται εκεί. Ο αριθμός των κρουσμάτων και των θανάτων μειώνεται καθημερινά, τα νοσοκομεία αδειάζουν. Ειλικρινά, δεν θέλω να κάνω μάθημα σε κανέναν, αλλά φοβήθηκα, γιατί οι άνθρωποι εδώ συμπεριφέρονται σα να μην έχει συμβεί τίποτα. Συνέβη όμως, οπότε πρέπει όλοι να είμαστε πιο προσεκτικοί".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ