19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τριαντόπουλος: «Δεν θέλαμε να κερδίσουμε το ματς στα χαρτιά»

Έστω και την ύστατη στιγμή, η Euroleague πήρε την απόφαση να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στην-αποδεκατισμένη από τον κορωνοϊό-Βιλερμπάν και τον Παναθηναϊκό για την 3η στροφή της διοργάνωσης. 

Οι «πράσινοι» καλοδέχτηκαν την εν λόγω τροπή των πραγμάτων, παρότι είχαν προετοιμαστεί και ταξιδέψει στη Γαλλία για το εν λόγω παιχνίδι. 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Τριαντόπουλος, μέσα από μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνόψισε την οπτική του «τριφυλλιού» επί του θέματος, αναφέροντας ενδεικτικά:

«Επειδή αρκετοί φίλοι με ρωτούν και βλέπω και διάφορα να γράφονται, να διευκρινίσω ότι ο Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή του αγώνα, πρώτα από όλα για να διαφυλάξει την υγεία των παικτών και του επιτελείου του και δεύτερον γιατί δεν θέλαμε να κερδίσουμε αγώνα στα χαρτιά ούτε να κερδίσουμε δεκαεπτάχρονους παίκτες.

Το αίτημα μας δεν έγινε αποδεκτό όποτε και ταξιδέψαμε για Γαλλία καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα χάναμε εμείς τον αγώνα 20-0 θα είχαμε πρόστιμο 100.000 ευρώ και θα είχαμε τον κίνδυνο αποβολής από την διοργάνωση αν για οποιοδήποτε λόγο ξανασυνέβαινε κάτι παρόμοιο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ