23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τριάδα μεταγραφών για το Ανατόλια (pics)

Στις τρεις πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε το Ανατόλια, το οποίο ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τους Θωμά Αράπη, Γιάννη Νικολαΐδη και Γιώργο Κωνσταντινίδη.

Ο 25χρονος γκαρντ, Θωμάς Αράπης (1,93) αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Γ' Εθνική με τον ΑΟΚ Χανιά. Ξεκίνησε την διαδρομή του από την Ακαδημία “Αστέρια” του Θόδωρου Ροδόπουλου, για να συνεχίσει σε Καβάλα, Κολοσσό Ρόδου, Ηρακλή, Πευκοχώρι και Πολύγυρο. 

Ο 19χρονος γκαρντ, Γιάννης Νικολαΐδης (1,81), αγωνίστηκε στις υποδομές του ΠΑΟΚ, ενώ πέρυσι βρέθηκε στην Γέφυρα και στην Β' Εθνική, έχοντας 5,7 πόντους και 10 τρίποντα σε 26 παιχνίδια. Στις υποδομές του ΠΑΟΚ βρέθηκε και ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ, Γιώργος Κωνσταντινίδης (2,04).

Αναλυτικά :

«-O ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Θωμά Αράπη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας...!!!

-O ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιάννη Νικολαΐδη. 
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας...!!!

-O ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Κωνσταντινίδη. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας...!!!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ