25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Φουλ για repeat η Βιλερμπάν! (vids)

Αφού πέταξε έξω τη Μονακό στον πρώτο γύρο, η Βιλερμπάν βάζει πλώρη για να πάρει δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στη Γαλλία ρίχνοντας στο καναβάτσο και τη Στρασμπούρ! Νίκησε και πάλι στο Στρασβούργο με 74-73 (στο πρώτο παιχνίδι είχε κερδίσει με 74-72!), έκανε το 2-0 και τώρα που η σειρά πάει στη Λιόν, στη δική της έδρα, έχει τη μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό.

Μέσα σε μια από τις πιο δυνατές έδρες της Γαλλίας, η Βιλερμπάν κατάφερε να επιστρέψει από μια διαφορά 14 πόντων, με την οποία έχανε στο πρώτο ημίχρονο και να πάρει τη μεγάλη νίκη, καθώς πάντως χρειάστηκε στο τέλος να φανεί και τυχερή. Ο κορυφαίος της Στρασμπούρ, Έι Τζέι Σλότερ, αστόχησε στο σουτ της νίκης, ενώ οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας δεν αξιοποίησαν ούτε το επιθετικό ριμπάουντ που πήραν! Δείτε τη φάση και θα καταλάβετε...

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ανατροπής που πέτυχε η Βιλερμπάν ήταν ο παλιός παίκτης του Παναθηναϊκού, ΝτεΜάρκους Νέλσον, που είχε 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Σημαντική ήταν η συμβολή και του διεθνούς Γάλλου, Σαρλ Καουντί, που πέτυχε 17 πόντους κι αυτό το πολύ κρίσιμο τρίποντο προς το τέλος του αγώνα.

Από τη Στρασμπούρ ο Σλότερ σκόραρε 13 πόντους, αλλά έχασε το πιο κρίσιμο σουτ στο τέλος, ενώ ο Ρομέο Τράβις είχε 14 πόντους και 9 ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ