21.6 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τρεις μνηστήρες για τον Ουίλιαμς – Γκος

Οι φήμες θέλουν τον Νάιτζερ Ουίλιαμς - Γκος να αποτελεί... αντικείμενο του πόθου του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" όμως δεν είναι οι μόνοι "μνηστήρες" για τον Αμερικάνο γκαρντ. Και μάλιστα τονίζεται σε δική του συνέντευξη στο http://www.spokesman.com με συγκεκριμένη αναφορά στον Ολυμπιακό, την Φενέρμπαχτσε και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

"Έχω πολύ καλές προτάσεις από την Ευρωλίγκα, θα κοιτάξουμε τις πιθανότητες και τις συνθήες και στη συνέχεια δούμε τις επιλογές μας".

Ο Ουίλιαμς - Γκος είχε μέσο όρο πέρυσι με την Παρτιζάν 17 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 6,7 ασίστ, 1,6 κλεψίματα και 2,9 λάθη στο EuroCup. Πέρυσι προτίμησε από τα να παίξει για την ομάδα των Γιούτα Τζαζ στην G League να κάνει το ταξίδι στην Ευρώπη: "Ήταν απίστευτο! Είχα την ευκαιρία να παίξω για μια ιστορική ομάδα σε μια εκπληκτική πόλη! Το Βελιγράδι είναι από τις καλύτερες πόλεις που έχω πάει".

Η Γιούτα έχει ακόμη τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ, αλλά ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να παίξει στο summer league, ακριβώς γιατί έχει πολύ καλές προτάσεις από την Ευρωλίγκα. "Ανυπομονώ για την επόμενη εβδομάδα, όταν όλα θα έχουμε ξεκαθαρίσει".

Μέσα σε όλα αυτά να σημειωθεί πως ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο από την Παρτιζάν, που φτάνει τα 100.000 δολλάρια αν πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ