23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τρεις μεταγραφές και δυο ανανεώσεις για την Άρτεμις Αχαρνών

Τρεις μεταγραφές και δυο ανανεώσεις ανακοίνωσε η Άρτεμις Αχαρνών, ενόψει της πρώτης συμμετοχής της στην Α' ΕΣΚΑ.

Η ομάδα του Μάριου Δεσποτάκη απέκτησε τους Γιώργο Παπαβασιλείου, Κωνσταντίνο Μαζιάνη και Γιάννη Κατσαρό, ενώ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Τάσο Βαμβακά και Γρηγόρη Χαλκιά (photo).

Αναλυτικά :

«-Για 2η χρονιά θα αγωνίζεται με την φανέλα του συλλόγου μας ο Τάσος Βαμβακάς. Ο 20χρονος αθλητής  έχει ύψος 1μ94 και παίζει στις θέσεις 3 και 4.
Πέρσι ήταν προσθήκη της τελευταίας στιγμής, όμως γρήγορα έδειξε τις ικανότητές του και πλέον θεωρείται από τους βασικούς παίκτες της ομάδας.

-Για 4η συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην ομάδα μας ο Γρηγόρης Χαλκιάς! Ο 24χρονος ταλαντούχος guard  που διακρίνεται για την εργατικότητα και το πάθος του, έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία ανόδων του ανδρικού και η παρουσία του και στην Α' ΕΣΚΑ ήταν απαραίτητη για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

-Σε μια προσθήκη για το παρόν και το μέλλον... προχώρησε ο σύλλογός μας, αφού πρόσθεσε στις τάξεις του τον 18χρονο Γιώργο Παπαβασιλείου. Ο νεαρός αθλητής  έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στις θέσεις 2 και 3. Έχει χαρακτηριστική ικανότητα στο μακρινό σουτ, ενώ είναι ιδιαίτερα αθλητικός.

Γιώργο καλωσόρισες στην ομάδα μας!

-Ο ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μαζιάνη. Ο νεαρός αθλητής είναι 22 ετών, έχει ύψος 2μ03 και αγωνίζεται στην θέση 3 και 4.
Πέρσι αγωνίστηκε στον Φίλιππο Περιστερίου, ενώ στο παρελθόν ήταν στις Κουκουβάουνες και στην Ένωση Ιλίου.

Κώστα σου ευχόμαστε υγεία και πολύ... μπάσκετ!

-Ο ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Γιάννη Κατσαρού.
Ο ταλαντούχος αθλητής έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται στην θέση 2. Είναι ιδιαίτερα γρήγορος, διαθέτει πολύ καλό μακρινό σουτ, ενώ έχει ικανότητα και στον τομέα της δημιουργίας μέσα στο γήπεδο.

Γιάννη καλωσόρισες στην ομάδα μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ