23.2 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Τρεις και να… καίνε (vids)

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επιβλήθηκαν με 144-122 των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, στην «Oracle Arena», με τρεις παίκτες τους να έχουν συνολικά 100π.

Ο Στεφ Κάρι με 51π. με έντεκα τρίποντα σε 32’, ο Κέβιντ Ντουράντ με 30π., οκτώ ριμπάουντ και εφτά ασίστ και ο Κλέι Τόμπσον με 19π. οδήγησαν τους «πολεμιστές» στην άνετη νίκη κι έγιναν οι πρώτοι από το 2009, μετά τους Κόμπι Μπράιαντ (61π.), Πάου Γκασόλ (31π.) και Τρέβορ Αρίζα (13π.,) που πέτυχαν τουλάχιστον εκατό πόντους σε ένα ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=AgaEGwLRCyQ

https://www.youtube.com/watch?v=lB6pQXp9dIE

O 30χρονος γκαρντ έχει πλέον να επιδείξει έξι παιχνίδια στα οποία έχει πετύχει έντεκα τρίποντα, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ. Παράλληλα, με τους 51π. που πέτυχε σε τρία δωδεκάλεπτα έγινε ο δεύτερος πιο παραγωγικός παίκτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς που έχει παίξει στις τρεις από τις τέσσερις περιόδους, μετά τον Κλέι Τόμπσον που είχε βάλει 60π. το 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=GTReew_AO5w

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ με 23π., ο Κέλι Ούμπρε Τζ. με 17π και ο Μαρκίφ Μόρις με 14π. δεν «έφθασαν» για τους πρωτευουσιάνους, που υπέστησαν και τρίτη ήττα στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος στο ΝΒΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=_PhiNxNisDg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ