23.4 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τρεις αναβολές στην Ευρωλίγκα!

Η αλλαγή στο υγεινομικό πρωτόκολλο της Ευρωλίγκας, που αποφασίστηκε τη Δευτέρα 19/10, δεν άργησε να τεθεί σε εφαρμογή. Μία μέρα αργότερα ελήφθη η απόφαση να αναβληθούν τρεις αγώνες για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, κατόπιν αιτημάτων, που υπέβαλαν ομάδες οι οποίες συμμετέχουν σε αυτές.

Αναβάλλονται λοιπόν και θα οριστούν σε νέα ημερομηνία οι εξής αγώνες:

- Ζενίτ-Μιλάνο, που επρόκειτο να γίνει την Πέμπτη 22/10. Η Ζενίτ ζήτησε την αναβολή επειδή εξακολουθεί να πλήττεται σφοδρά από τον κορωνοϊό και δεν έχει οκτώ υγιείς καλαθοσφαιριστές για να παρατάξει.

- Άλμπα Βερολίνου-Μπασκόνια, που επρόκειτο να γίνει την Πέμπτη 22/10. Η Άλμπα ζήτησε την αναβολή επειδή κάποια υπόπτα κρούσματα οδήγησαν την γερμανική κυβέρνηση στην απόφαση να θέσει σε καραντίνα όλη την ομάδα κι αυτό δεν της επιτρέπει να παραταχθεί στον αγώνα με τους Βάσκους.

- Εφές-Βιλερμπάν, που επρόκειτο να γίνει την Παρασκευή 23/10. Η Βιλερμπάν ζήτησε την αναβολή, επειδή δεν έχει ούτε αυτή οκτώ υγιείς παίκτες για να παρατάξει.

Σε συνεργασία με τις ομάδες η Ευρωλίγκα θα βρει και θα ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των συγκεκριμένων αγώνων.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ