15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τραυματίας ο Αραντόρι, πρόβλημα για Ιταλία και Μπολόνια

Ένα σημαντικό θέμα αντιμετωπίζουν, τόσο η Εθνική Ιταλίας όσο και η Βίρτους Μπολόνια, καθώς σε πολύ κρίσιμους αγώνες τους δε θα υπολογίζουν στον τραυματία Πιέτρο Αραντόρι.

Πρόβλημα τραυματισμού στην χειρότερη δυνατή στιγμή αντιμετωπίζει ο Πιέτρο Αραντόρι, σε ένα θέμα που αφορά τόσο την Εθνική του ομάδα όσο και το σύλλογό του. Ο έμπειρος γκαρντ υποφέρει από κάκωση πρώτου στον αριστερό μηρό του, με τις θεραπείες να έχουν ξεκινήσει ήδη για τον ίδιο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα τον βοηθήσουν να προλάβει πολύ σημαντικές του υποχρεώσεις, καθώς αναμένεται να απουσιάσει για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες.

Η Εθνική Ιταλίας και η Βίρτους Μπολόνια «πληγώνονται» σε σπουδαίο βαθμό, καθώς μιλάμε για μία από τις πιο σημαντικές τους μονάδες. Ο Μέο Σακέτι, από τη μία πλευρά, δε θα μπορεί να τον υπολογίζει για τα δύο ματς της «Σκουάντρα Ατζούρα» με την Ολλανδία (23/2) και τη Ρουμανία (26/2) για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2019, ψάχνοντας δύο νίκες που θα «κλειδώσουν» την πρόκριση στον όμιλό της. Από την άλλη, η Μπολόνια τον χάνει για το Final Eight του Κυπέλλου Ιταλίας, που πραγματοποιείται μεταξύ 15 και 18 Φεβρουαρίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ