33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Τραυματίας και ηττημένος ο Γιάννης

Οι Μπακς γνώρισαν την συντριβή στο Όκλαντ από τους Γουόριορς χάνοντας παράλληλα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Οι Γκρίζλις “έριξαν” από την κορυφή της Δύσης τους Σπερς, χωρίς τους “Big-3” έπαιξαν οι Καβαλίερς. 

Τα ματς των Γουόριορς με τους Μπακς είναι συνήθως ντέρμπι, όχι όμως και το αποψινό. Οι “Πολεμιστές” διέλυσαν τα “Ελάφια” με 117-92 και επέστρεψαν στην κορυφή της Δύσης χάρις τους “Splash Brothers”. Ο Στεφ Κάρι είχε 28 πόντους με 6.8 τρίποντα και ο Κλέι Τόμπσον εφτά λιγότερους με τον Αντρέ Ιγκουοντάλα να ακολουθεί με 15. Από το Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν μονοψήφιος με εννέα πόντους αλλά αυτό λίγο μετράει. Περισσότερο ανησυχούν για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, μετά από τάπα στον Ντρέιμοντ Γκριν. 

Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους γνώρισαν οι Σπερς και από την άλλη, την τέταρτη διαδοχική επιτυχία πανηγύρισαν οι Γκρίζλις στο 104-96. Οι “Αρκούδες” που ξαναπαίρνουν τα πάνω τους και που για ένα ακόμα παιχνίδι, τέταρτο σειρά, κράτησαν τον αντίπαλο τους κάτω από τους 100 πόντους, είχαν σε εξαιρετική μέρα τους Μάικ Κόνλεϊ και Ζακ Ράντολφ με τον πρώτο να σημειώνει 19 και τον δεύτερο 18 πόντους, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Μαρκ Γκασόλ με 16. Από τους Σπερς που “έπεσαν” από την κορυφή της Δύσης, ο Κάουι Λέοναρντ σταμάτησε στους 21 πόντους. 

Οι Καβαλίερς ξεκούρασαν τους ΛεΜπρον Τζέιμς, Κέβιν Λοβ και Κάιρι Ίρβινγκ, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στην λίγκα αλλά δεν… χάλασε τους Κλίπερς που τους διέλυσαν με 108-78. Οι Μπλέικ Γκρίφιν και ΝτεΆντρε Τζόρνταν - που πήραν τις ανάσες τους δύο ημέρες νωρίυερα - έκαναν ότι ήθελαν με τον πρώτο να έχει 23 πόντους και τον δεύτερο 13 με 17 ριμπάουντ. Όσον αφορά τον Κρις Πολ, δεν έβαλε σουτ σε οκτώ προσπάθειες, είχε όλους κι όλους πέντε πόντους από βολές και μοίρασε εφτά ασίτ. Για το Κλίβελαντ που είχε εφτά παίκτες με διφήφιο αριθμό πόντων, ο Ρίτσαρντ Τζέφερσον είχε 12. 

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Τζέιμς Χάρντεν σημείωσε 40 πόντους και με τα δέκα ριμπάουντ και τις ισάριθμες ασίστ έφτασε σε ένα ακόμα triple-double στην νίκη των Ρόκετς επί των Νάγκετς με 109-105.

Ντέμιαν Λίλαρντ και C.J. ΜακΚόλουμ σημείωσαν από κοινού 49 πόντους οδηγώντας τους Μπλέιζερς στο 113-97 επί των Χοκς και μάλιστα μέσα στην Ατλάντα, φτάνοντας παράλληλα τις εφτά νίκες στα τελευταία εννέα παιχνίδια τους. 

Οι Χόρνετς σούταραν με 37% εντός παιδιάς αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να επιβληθούν των Γουίζαρντς με 98-93, ενώ οι Μπουλς επιβλήθηκαν των Τζαζ με 95-86 με τον Μπόμπι Πόρτις να σημειώνει 22 πόντους και να κάνει ρεκόρ καριέρας. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ