24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Τραμπ, τόσο χρόνο έχεις για μένα;»

Νέα κατά μέτωπον επίθεση έκανε στον Ντόναλντ Τραμπ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, που επί της ουσίας του ζήτησε να ασχολείται... με τη δουλειά του ως προέδρου των ΗΠΑ και όχι με τον ίδιο.

Η κόντρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς με τον Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως δε θα τελειώσει ποτέ, ειδικά από τη στιγμή που ο δεύτερος αποκάλεσε «χαζό» τον «Βασιλιά» και έφερε τις σχέσεις τους στα άκρα. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί, λοιπόν, ο νέος ηγέτης των Λος Άντζελες Λέικερς βρίσκει αφορμή να επιτίθεται στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, δίνοντας τα ξεκάθαρα μηνύματά του, για το πόσο εκτιμά την τοποθέτησή του στη θέση του πλανητάρχη. 

Για ακόμη μία φορά, λοιπόν, ο Τζέιμς έριξε τα «πυρά» του σε συνέντευξή του στο «The Hollywood Reporter», ζητώντας του καλύτερα να ασχοληθεί... με τη δουλειά του. «Όχι δε με πειράζει, γιατί δεν είμαι», είπε σε ερώτηση για τη διάσημη τοποθέτηση του Τραμπ στο Twitter, για να συνεχίσει τονίζοντας πως «είναι σαν μου λένε, ότι δεν ξέρω να παίζω μπάσκετ. Δε με ενοχλεί καθόλου. Αυτό που με ενοχλεί, είναι που έχει τον χρόνο για να κάνει όλο αυτό. Έχει την πιο δυνατή δουλειά του κόσμου. Αλήθεια, έχεις όλο αυτό τον χρόνο να με σχολιάζεις;».

Αυτό το γαϊτανάκι, φαίνεται πως θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ