18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Τραμπ, κλείσε το στόμα σου…» (pics)

«Θύελλα» αντιδράσεων έχει προκαλέσει στον κόσμο του ΝΒΑ η προσβολή του Ντόναλντ Τραμπ προς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τους συναθλητές του «Βασιλιά» να μη... μασάνε τα λόγια τους και να επιτίθενται ομαδικά εναντίον του πλανητάρχη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ για ακόμη μία φορά προχώρησε σε μία τοποθέτηση, η οποία κάθε άλλο τιμά έναν άνθρωπο που ηγείται μίας χώρας, όπως φυσικά και την ίδια του την χώρα. Ο πλανητάρχης αποφάσισε να τα βάλει με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ύστερα από ουκ ολίγες επιθέσεις του δεύτερου εναντίον του, αποκαλώντας τον επί της ουσίας «χαζό» μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, βρίσκοντας ακόμη έναν τρόπο να προκαλέσει, δείχνοντας κυρίως το τι πρεσβεύει στην νοοτροπία του.

Απέναντι σε αυτή την τοποθέτηση, βέβαια, δε θα μπορούσαν να μην αντιδράσουν οι παίκτες του ΝΒΑ, οι οποίοι διακρίνονται ούτως ή άλλως για το θάρρος του να παίρνουν θέση για θέματα που αφορούν την κοινωνία, όπου ζουν. Και η περίπτωση του συναθλητή τους, ΛεΜπρόν Τζέιμς, δεχόμενου έναν τέτοιο χαρακτηρισμό, και δη από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, δε θα έμενε χωρίς σχολιασμό.

Κάπως έτσι, αρκετοί εξ αυτών εκτόξευσαν τα «πυρά» τους εναντίον του Τραμπ, με εκφράσεις όπως «κλείσε το στόμα σου«, «φύγε επιτέλους», ή «κουραστήκαμε να σε ακούμε», κάνοντας λόγο για επίδειξη ανασφάλειας ως άνδρα, όπως εύστοχα τόνισε ο Ντόνοβαν Μίτσελ. Ο Χόλις Τζέφερσον δε δίστασε να εκφράσει τη λατρεία του για τον προηγούμενο πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, με βάση τη δήλωση του Τραμπ, ενώ ο Άντονι Τόλιβερ μίλησε για εξευτελισμό, καθώς και για επίθεση του Τραμπ εναντίον ολόκληρου του ΝΒΑ με αυτή τη δήλωση. 

«Σκάσε», ήταν το λιτό, πλην ουσιώδες σχόλιο του πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς, που πήρε επίσης θέση.

Δείτε, ακολούθως, μερικά από τα ουκ ολίγα «τιτιβίσματα» των παικτών του ΝΒΑ εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ