11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τρίτωνας : «Μας λείπει ο σύλλογος μας» (pic)

Ο Τρίτωνας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2 Ανδρών, και είχε καταφέρει μάλιστα να πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία, κυνηγώντας την παραμονή του στην κατηγορία.

Ωστόσο, όλα αυτά σταμάτησαν με την πανδημία του κορωναϊού, με την Αθηναϊκή ομάδα να εκδίδει μια συγκινητική ανακοίνωση, τονίζοντας πόσο λείπει σε όλους ο σύλλογος τους.

Αναλυτικά : «Μας λείπουν οι φωνές των παιδιών στις ακαδημίες μας αλλά και των προπονητών τους.. Μας λείπει η εκπληκτική ομάδα των κορασίδων μας αλλά και η προσπάθεια των παικτριών του γυναικείου που τιμούσαν σε κάθε αγώνα τη φανέλα του συλλόγου μας.. Μας λείπει ο αγώνας των παικτών του παιδικού και του εφηβικού τμήματος για την κατάκτηση της νίκης και τη συνεχή μπασκετική βελτίωση.. Μας λείπουν οι αγώνες του ανδρικού στο υψηλό επίπεδο της Α2, ο Μιχάλης να δίνει τις κατευθύνσεις και να δίνει και την ψυχή του για τη νίκη, ο Χρήστος και... ο Χρήστος να τον βοηθούν με το κοφτερό μπασκετικό μυαλό τους, ο Γιώργος να φροντίζει για τα πάντα.. Μας λείπει η ενέργεια του 'κοντού', η θέληση για τη νίκη και το πάθος του κρητίκαρου, τα μεγάλα τρίποντα του Μιχάλη και η τρομερή μπασκετική ποιότητα του Νίκου, το απόλυτο σουτ του Νίκου και η διάθεση για εξέλιξη του Βασίλη, η απίστευτη κίνηση στο καλάθι του Γιάννη και η απίστευτη αλτικότητα του... άλλου Γιάννη του 'Κούκου' ,.. Μας λείπει η τρομερή διάθεση των 'μικρών' να πάρουν εμπειρίες, να μάθουν.. Μας λείπουν τα ταξίδια μας που διαφήμισαν το σύλλογο και τα Σεπόλια μας σε όλη την Ελλάδα.. Μας λείπει η ένταση των αγώνων, το πάθος, οι φωνές των φιλάθλων.. Μας λείπουν τα πάντα.. Μας λείπει ο σύλλογος μας.. Αλλά θα είμαστε πάλι εκεί, όταν μπορούμε και όταν πρέπει.. Να τα ζήσουμε πάλι όλα αυτά.. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ..».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ